27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

September v knižnici

06.09.2022 Autor: Claudinka
Termín: 30.09.2022 a ďalšie Mesto:Piešťany Zdroj:stránka organizátora
september v KJF v TT 222

Zdroj: FB Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave

Leto sa s nami pomaly lúči a opäť sa dostávame do rytmu školských a pracovných povinností. Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave pripravila pre svojich malých aj veľkých návštevníkov veľa zaujímavých podujatí: Vracia sa k overeným formátom: opäť ponúka MAMA  klub - pravidelné stretávky mamičiek s malými ratolesťami v herni oddelenia pre deti, Tínedžerské stretká pre dospelejších čitateľov a čitateľský  klub O knihe pri káve (v septembri bude snáď pri burčiaku).

7. september bude patriť Trnavskej poetike, v rámci ktorej oslávi životné jubileum jej zakladateľa a dlhoročného moderátora Štefana Kuzmu, už 8. septembra knižnicu navštívi obľúbený český publicista Stanislav Motl. 20. septembra sa budú s Dadom Nagyom rozprávať so spisovateľkou Katarínou Kucbelovou a 21. septembra sa nepôjde ani spať, pretože sa bude konať Noc literatúry.

Záver mesiaca bude patriť historikovi Jurajovi Hradskému, s ktorým bude debatovať Martin Jurčo. Okrem toho oddelenie pre deti navštívi Branislav Jobus, Miriam Mokráňová, vo štvrtok 29. septembra otvárame pre šikovné detičky Tvorivú dielničku a pre všetkých záujemcov ponúkame hudobno-slovné pásmo o Mariánovi Vargovi (v hudobnom oddelení) a pásmo o Jurajovi Fándlym. Snáď si každý vyberie!

P.S. A nezabudnite! 14. septembra bude opäť bezplatná registrácia.

jobus 12.9.22 kniznica tt

Zdroj: FB Knižnica Juraja Fándlyho v Trnave

Napíšte komentár