19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Deň detskej radosti 2022

02.06.2022 Autor: Laura , Foto: malacky.sk
Termín: 04.06.2022 Mesto:Malacky Zdroj:stránka organizátora
11469 g DDR2022 MA plagat

Zdroj: malacky.sk

V sobotu 4. júna čaká na všetky deti z Malaciek bohatý program v Zámockom parku. Podujatie Deň detskej radosti sa koná pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Program sa uskutoční v celom Zámockom parku, podobne ako to bolo na Prvomájových Malackách.  
   Nebude chýbať kúzelník, tanečníci, detská diskotéka, bubnová šou, divadielko, tvorivé dielničky, fotostena či zábavné cvičenie, no a na záver príde pravá penová šou. Deti pri príchode dostanú kartičky – poukážky na ovocie, cukrovú vatu a pukance, ktoré si môžu u organizátorov prevziať. Ostatné dobroty im rodičia určite radi kúpia. K dispozícii budú stánky s občerstvením. V sprievodnom programe nájdete drevený kolotoč, dobové hry, staré traktory, dopravné ihrisko, planetárium, ekologické hry a nafukovacie atrakcie. V kaštieli bude pripravená rozprávková prehliadka s úlohami s názvom Z rozprávky do rozprávky. 
    Na príprave podujatia sa okrem mesta zúčastňujú aj CVČ, MCK, ZUŠ, materská škola, základné školy, Pohybovňa, Malacké pohľady, Slovenský poľovnícky zväz, Hasičský zbor Veľké Leváre a Leteckí modelári, za čo im patrí úprimné poďakovanie.
11469 g DDR2022 MA mapa

Zdroj: malacky.sk

Napíšte komentár