27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Sukromné škôlky a jasle v Košiciach

Autor: Zuzka
Adresa:Košice Telefón: - www:stránka organizátora
Hodnotenie:

nhjkkjjkkjk

Neviete sa rozhodnúť pre tú správnu súkromnú škôlku alebo jasle v Košiciach a okolí pre vaše dieťatko?  Práve preto sme si pre vás pripravili tieto tipy na škôlky, ktoré majú stále voľné kapacity.

Detské jasle Kremienok

 

Velkonocne Pobyty vzor 3

Zdroj: kremienok - jaslicky.sk

Adresa: Košice-Dargovských hrdinov, Lidické  námestie 18
Zápis: Počas celého roka 

Jasličky Kremienok sú tu pre Vás už od roku 2011 a naše dlhoročné skúsenosti sú garanciou našej spoľahlivosti a stopercentnej starostlivosti o Vaše detičky. Poskytujeme starostlivosť o deti vo veku od 1 do 3 rokov. Kapacita nášho zariadenia je 20 detí. Sme tu pre Vás každy pracovný deˇod 6.30 - 17.00 hod.

Našou prioritou je, aby vaše detičky boli uvoľnené, šťastné a spokojné. Chceme vašim deťom vytvoriť také miesto, kde sa budú cítiť bezpečne, kde mu je venovaná dostatočná individuálna pozornosť, kde pochopia princípy kamarátstva, tolerancie, pravidiel a naučia sa žiť v kolektíve. V rodičoch chceme vytvoriť pocit maximálnej dôvery v schopnosti našich opatrovateliek a tak im vytvoriť podmienky na to, aby sa počas dňa maximálne a bez obáv sústredili na svoju prácu s vedomím, že o ich ratolesti je 100% postarané.
Režim dňa, stravovacie návyky a výchovno – vzdelávací proces je zameraný na telesný a duševný rozvoj detičiek. Zameriavame sa na rozvoj tých činností, ktoré sú primerané ich veku .
Strava pre naše jasličky je zabezpečovaná priamo zo Školskej jedálne pri MŠ, čo zaručuje, že strava je čerstvá priamo z kuchyne, pripravovaná s rešpektom štátnych noriem.

Mimoriadne nás teší, že vďaka spokojnosti rodičov sme najdlhšie fungujúce jasličky na sídlisku Dargovských hrdinov.

Viac informácií na kremienok-jaslicky.sk


Materská škola Créme de la Créme 

Dovolenka s detmi vzor 1

Zdroj: mssturova.sk

 

Adresa:  Košice, Štúrová 44
Zápis: 15. 5.2023 - 18.5.2023 + počas celého roka

Materská škola créme de la céme ponúka celodennú a poldennú starostlivosť. Poskytujeme povinné predprimárne vzdelávanie a milujúcu, podnetnú starostlivosť pre deti vo veku od 3 – 6 rokov, vo výnimočných prípadoch vo veku 2 rokov. 
Za naše hlavné výhody považujeme interaktívny program zameraný na učenie hrou, funkčné usporiadanie herne, tréning fonematického uvedomovania, výučbu angličtiny, plavecký, keramický a tanečný krúžok,lyžiarsky a korčuliarsky kurz, vysoký štandard primárnej starostlivosti a hygieny, kvalitné priestory s moderným vybavením a bezpečnú lokalitu s dobrou dostupnosťou. Škôlka sa nachádza v súkromnom areáli v blízkosti centra Košíc s parkovaním pred materskou školou.
Východiskom je jedinečnosť dieťaťa.
Našim hlavným cieľom je, aby sa u nás dieťa rozvíjalo a plnohodnotne rástlo, aby sa vedelo okolo seba pozerať a pozorovať svet, aby vedelo počúvať, komunikovať a vyjadrovať svoje myšlienky.

Viac informácií na mssturova.sk


Detské jasle Sloník

Velkonocne Pobyty vzor 4

Zdroj: jasleslonik.sk

Adresa: Humenska 51, Trieda SNP 61, Napájadlá 18,  Myslava pod horou 24, Košice a  Moldava nad Bodvou,
Zápis: Počas celého roka 

Sme rodinné jasle a škôlka s dlhoročnou tradíciou. Už 16 rokov sa staráme a detičky. Poskytujeme celodennú, poldennú a hodinovú starostlivosť pre deti od 0,5 do 3 rokov.
Vaše dieťatko sa bude u nás cítiť ako u Vás doma. Bez stresu, príkazov a zákazov, ale s vysvetlením, povzbudením a pochvalou. Snažíme sa s detí vychovať empatických, spravodlivých a čestných ľudí. Detí žijú v prostredí rovesníkov, učia sa byť kamarátom aj súperom, naučia sa všetko čo budú môcť uplatniť vo svojom budúcom živote. Popri tom sa naučia hravou formou aj základy anglického jazyka.
Osvoja si aj najjednoduchšie pravidlá správania, naučia sa samostatne obliekať, stolovať, chodiť na nočník a neskôr na WC, rôzne veršovačky, pesničky, rytmické pohyby. .Organizujeme rôzne akcie, ako napr. karneval, pohybové aktivity, narodeninové party. 
Naša kuchyňa ako jediná v Košiciach je držiteľom certifikátu zdravej výživy. Prijímame aj detičky s rôznymi diétami.
V Košiciach nás nájdete v týchto prevádzkach: Humenska 51, Trieda SNP 61, Napájadlá 18,  Myslava pod horou 24. Od  mája 2023 otvárame v Košiciach ďalšiu prevádzku škôlky s jaslami na sídl.KVP-Bauerova 1.

Viac informácií na jasleslonik.sk


Súkromná materská škola DC Aktivity

Velkonocne Pobyty vzor 2

Zdroj: dcaktivity.sk 

Adresa:  Košice, Alejova 1 (areál gymnázia)
Zápis: počas celého roka

Súkromná materská škôlka DC AKTIVITY je ideálne miesto pre vaše dieťatko,ak hľadáte moderné, tvorivé prostredie, s profesionálnou starostlivosťou a osobným prístupom. Kladieme dôraz na bezproblémovú adaptáciu. Otvoreným a profesionálnym prístupom k požiadavkám dieťaťa vytvárame deťom príjemné prostredie. Vekové rozdelenie detí v troch triedach umožňuje kvalitné zážitkové vyučovanie.  Komplexná pripravenosť dieťaťa nastúpiť do prvého ročníka základnej školy je pre nás prioritou.

Naším mottom je " Aktívne a zdravo už od malička" a takto pristupujeme k obsahu každého dňa. Hra, tvorba, spoznávanie, pohyb. K dispozícii máme kreatívnu dielňu, telocvičňu s plným vybavením, knižnicu, záhradu a viacúčelové ihrisko. Ponúkame pohybovo futbalovú prípravu, tanečný krúžok s tanečnou školou Outbreak, výtvarno keramický ateliér, pohybové aktivity so zameraním na zdravý chrbát a nôžky. Kreatívnou tvorbou rozvíjame fantáziu a technickú zručnosť detí, šitie, tkanie, preplietanie, či prácu s drevom. Triedne záujmové činnosti sa pravidelne striedajú a zameriavajú na rôzne druhy tanca a  spevu.  K ponuke pravidelných turnusových činností patrí gymnasticko pohybová príprava, Škola  korčuľovania, Lyžiarsky kurz a Plavecký výcvik . Zabezpečujeme 1x týždenne logopedickú intervenciu  a 3x týždenne kvalitnú výučbu anglického jazyka s jazykovou školou.

Kvalitný stravovací program s podporným projektom "Foodmarket" zabezpečuje pravidelné stravovanie s vyšším podielom zeleniny, ovocia a mlieka. Stravovacie projekty sú podporované externými dodávateľmi. Samozrejmosťou je zabezpečenie diétneho programu pri potravinových alergiách a intoleranciách. Rodičia sa potešia dostupnosti z viacerých smerov a bezproblémovému parkovaniu.

 

Viac informácií na dcaktivity.sk  

 

Napíšte komentár