25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

H&T Dance Company - Grinch a ukradnuté Vianoce

14.02.2022 Autor: Danka, Foto: raca.sk
Termín: 20.02.2022 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
grinch

Zdroj: raca.sk

Pozývame vás v nedeľu 20. februára o 10.30 hod. a 16.30 hod. do Nemeckého kultúrneho domu na tanečné predstavenie pre deti Grinch a ukradnuté Vianoce v podaní H&T Dance Company.

Tanečný klub vznikol v roku 1998. Založila ho Lucia Maniková. Od útleho detstva tancovala, najskôr ľudové tance, neskôr moderné a spoločenské tance. Pôsobila ako tanečníčka FREDDY S  DANCE GROUP. Začala trénovať dievčatá a chlapcov, ktorí prešli jej konkurzom. Vznikla juniorská zostava s názvom HOOLIGANS, a detská skupina TWIGGY. Vzájomnou spoluprácou na  „SCHOOL PRODUCTION“ choreografiách, sa názov skupiny dostal do finálnej verzie: H&T (HOOLIGANS & TWIGGY)
Dnes má tanečný klub H&T vyše 100 aktívnych členov. Okrem detí  a juniorov tancujú aj rodičia – mamičky pod názvom DANCING MOMS. H&T Dance Company má  za sebou množstvo súťaží a vystúpení doma i v zahraničí, veľa pohárových umiestnení. Klub spolupracuje s kvalitnými externými  trénermi  baletu, gymnastiky, vogue, wacking, urban style, jazzu.

Miesto: Nemecký kultúrny dom
Dátum a čas: 20.2.2022 - 10.30 hod. a 16.30 hod.
Vstupné: 2€

Vzhľadom na obmedzenú kapacitu miest, si môžete vstupenky zakúpiť aj v predpredaji v Nemeckom kultúrnom dome, Barónka 3. Predaj vstupeniek aj priamo na mieste v deň konania predstavenia hodinu pred podujatím.

Napíšte komentár