28. 04. 2024 Jarmila 24°C Jasno

Litllebird

Autor: Zuzka
Adresa:Nové Mesto nad Váhom Telefón:+421 951 210 060 E-mail:info@littlebird.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

LITTLEBIRD je miesto, kde nájdete krásne hračky a doplnky vo vysokej kvalite a s jedinečným dizajnom, ktoré vyberám s láskou pre Vás a pre Vaše detičky.

LittleBird v preklade „malý vtáčik“ je výstižné v tom, že presne, ako ten malý vtáčik sa učí objavovať svet a zdokonaľovať sa, presne o to nám ide aj v prípade detí. Pomocou vecičiek, ktoré nájdete u nás sa vaše deti budú učiť stále novým veciam, objavovať svet zábavnou, formou ktorá je im najbližšia.

Náš príbeh:

Sama som mama dvoch chlapcov, a teda hračiek bolo u nás tak ako vždy neúrekom. Časom som však zistila, že to aké hračky máme nie sú také, ako by som chcela, aké by som si predstavovala a nezopdovedajú mojím požiadavkám. Plastové, blikajúce, hluk robiace a veľmi rýchlo sa kaziace hračky mi začali časom prekážať natoľko, že som sa vážne zamyslela, čo ďalej. Nad obchod s tovarom pre deti sme rozmýšľali veľmi dlho, ale stále som nemali úplne jasný  smer. Až jedného dňa sme kúpili prvú drevenú hračku pre nášho syna a všetko bolo zrazu jasné ako slnko. Presne to som chcela nie len pre svoje deti, ale pre tie ostatné. Bola to láska na prvý pohľad.

Ponúkať krásne ekologické hračky, ktoré by deti motivovali učiť sa, zdokonaľovať svoje schopnosti a objavovať krásny svet okolo nás hravou formou, to je presne to, čo ma napĺňa.

Produkty do nášho e-shopu vyberám naozaj precízne a mnohé z nich u nás doma majú svoje miesto a sú overené tým najcennejším, čo mám doma. Mojimi deťmi, a teda im na 100% dôverujem.

LITTLEBIRD je rodinný obchodík, na ktorom pracujem s tou najväčšou láskou a je ako moje tretie dieťa. Do každého aj toho najmenšieho balíčka, ktorý posielam vkladám svoj čas, srdce, lásku a kus seba... Spokojnosť, radosť zákazníkov a ich pocit výnimočnosti je pre mňa kľúčové.

B0003926

Zdroj: Litllebird.sk

Nás obchodík je  plný hračiek z ekologických materiálov, prevažne z dreva, ktoré neškodia našej prírode a predovšetkým vašim deťom. Veľmi dôležitou vlastnosťou hračiek je ich nezávadnosť, bezpečné materiály a trvácnosť. Čerešničkou na torte je ich moderný dizajn, ktorý sa hodí do každého interiéru.

V našej ponuke nájdete: 

 

  • Tvorivé hračky, ktoré podporujú motoriku a rozvíjajú detskú fantáziu. 
  • Hračky v našom obchodíku sú kvalitné, tvácne, ekologické, zamerané na rozvíjanie detskej zručnosti a fantázie. A stanú sa  úžasným doplnkom Vášho interiéru.
    Rastúce odrážadlá a bicykle -  dômyselne premyslené do posledného detailu a pomáhajú deťom zlepšiť rovnováhu a zároveň ponúkajú veľa zábavy. Rastúce odrážadlá porastú spolu s dieťaťom.
  • Vecičky pre najmenších -  certifikované  hryzátka, cumlíky, hrazdičky, plienky a mnoho iného, čo potrebujú naši najmenší.
  • Spoločenské hry, ktoré učia deti logickým postupnostiam, následnosti a spoznávaniu príčin a dôsledkov.
  • Doplnky do detských izieb, ako sú boxy, koše na hračky, nábytok, lampičky a iné krásne doplnky, pomocou ktorých vytvoríte deťom kúzelný svet, ktorý si zamilujete nielen vy, ale hlavne vaše detičky. 
  • Cestovanie s našim štýlovými vakmi a Mummy bags bude oveľa jednoduchšie.
toto3

Zdroj: Litllebird.sk

Nájsť dnes na trhu naozaj kvalitné hračky môže byť problém, ale nie pre nás. Ponuka v našom obchodíku je naozaj bohatá. Náš sortiment je v špičkovej kvalite, je ekologický a navyše aj vizuálne krásny.Hračky sú zamerané na rozvíjanie detskej zručnosti a fantázie. Našimi produktmi chceme podporiť u detí tvorivosť, trpezlivosť, motoriku a dať im ten správny vývoj.

toto4

Zdroj: Litllebird.sk

Poďte preto spoločne s nami vybrať pre svoje dieťa krásnu hračku alebo hru, ktorá podporí vývin vášho dieťaťa, rozvoj jeho schopností a spraví vám deň krajší a vaše dieťa šťastnejšie.
Spolu vyčarujeme Vašim deťom úsmev na tvári.

Náš eshop nájdete TU  >>

91226859 1016012968792437 8339687854347124736 n 2

Zdroj: Litllebird.sk

 

 

 

Napíšte komentár