26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Najkrajšie Vianoce, aké tu boli... Zažijete len v rezorte Salamandra

26.11.2021 Autor: Zuzka
Termín: 16.12.2021 a ďalšie Mesto:Hodruša Hámre Zdroj:stránka organizátora
132191665 10158553769416117 2362121922018915131 n

Zdroj: Salamandra Resort

Najkrajšie Vianoce, aké tu boli... Zažijete len v rezorte Salamandra

Pandemické obdobie, v ktorom žijeme, prinieslo azda každému z nás do života mnohé obmedzenia a starosti. S blížiacimi sa Vianocami sa však do našich duší vkráda tichý hlások nádeje a viera, že najkrajšie sviatky v roku prežijeme po boku najbližších, v zdraví a v nerušenej pohode. Veď čo viac si pod stromčekom priať, ako iskričky v očiach šťastných detí, úprimné úsmevy, hrejivé objatia a pravú atmosféru Vianoc sálajúcu z voňavého ihličia či jemne znejúcich kolied.

Vymeňte zhon za ticho hôr

Mráz kreslí na okná chladivé obrazce, končiare stromov sa zahalili do ťažkej bielej periny a vy všetci spolu po zdravej prechádzke alebo lyžovačke na poloprázdnej zjazdovke relaxujete v horúcom wellness centre či pohodlí útulnej izby. V ušiach vám hrajú vianočné koledy, priestory rozvoniavajú tradičnými dobrotami a vy cítite nenahraditeľný pokoj. Aj takto môžu vyzerať Vianoce v hoteli Salamandra, ktorý je zárukou nadštandardných služieb a nezabudnuteľných spomienok. Hotel, ku ktorému prislúcha kvalitne vybavený rezort, je priam stvorený pre rodiny s deťmi.

Pre všetkých, čo preferujú väčšie súkromie, je k dispozícii novovybudovaný Chalet Salamandra. Nadčasovo zariadený priestor, dokonalá harmónia farieb, jedinečné spojenie s prírodou a výhľad na zasnežené Štiavnické vrchy sú garanciou nezabudnuteľných Vianoc. V tichosti okolitých hôr, využívajúc pritom kvalitné služby hotela, sa odbremeníte od zbytočného stresu a najkrajšie sviatky v roku prežijete na jednom z najoriginálnejších miest v lone zasneženej prírody.

277355834

Zdroj: Salamandra Resort

Raj pre najmenších

Počas celého vianočného pobytu budú k dispozícii skvelí animátori, ktorí sa postarajú o program pre deti aj dospelých. Okrem veľkého a dobre vybaveného detského kútika sa vaše ratolesti môžu vyblázniť aj na zjazdovke, vonkajšom ihrisku či klzisku. Navyše, hoteloví hostia majú počas celej zimnej sezóny skipass grátis pri pobyte na 4 a viac nocí. Pri pobyte na 3 a menej nocí im bude poskytnutá zľava 50 % z ceny skipassu.

V pravom vianočnom pobyte nebude chýbať ani tradičná štedrovečerná večera so živou hudbou, polpenzia formou bufetových stolov, neobmedzený vstup do wellness a telocvične, vianočné prekvapenie ako darček a mnoho iného.

Cena pobytu v štandardnej izbe pre 2 osoby: od 374 €.

Pre viac informácií kontaktujte recepciu hotela alebo vyplňte nezáväznú objednávku: https://salamandra.sk/kontakt/

sluzby ds detsky wellness 3

Zdroj: Salamandra Resort

sal4

Zdroj: Salamandra Resort

sal5

Zdroj: Salamandra Resort

 

 

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Andy 30.11.2021, 21:46

    Hey

    Don't you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? This high quality shoulder bag solves that problem.
    Carry enough without bogging yourself down! Perfect for that fishing trip or day hike!

    50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

    Buy now: https://fashionbag.sale

    The Best,

    Andy

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár