28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

POZOR ZMENA! Lampiónový sprievod s RC Ráčik

23.10.2021 Autor: Danka, Foto: Racik.sk
Termín: 10.11.2021 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
lampion

Zdroj: FB Rodinné centrum Ráčik

POZOR - ZMENA❗

Menia sa opatrenia a Bratislava bude v červenej zóne. Náš plánovaný Lampiónový sprievod sme museli prispôsobiť aktuálnym opatreniam pre hromadné podujatia.

SPOLOČNÝ SPRIEVOD RUŠÍME A MENÍ SA AJ MIESTO KONANIA
Každá rodina si môže prejsť svoju vlastnú lampiónovú trasu a my vás radi privítame v areáli
 Stredná odborná škola masmediálnych a informačných štúdií na Kadnárovej ul. 7

O hlavný program sa postará skupina Maribondo so svojou drum show. Skvelú kapustnicu navarí Pali Shusťo Kováč, koláče napečú a punč navaria členky a dobrovoľníčky RC Ráčik.

NÁŠ “LAMPIÓNOVÝ SPRIEVOD” SA ROZDELÍ MEDZI DVA AREÁLY

Z dôvodu aktuálnych covid opatrení bude program a občerstvenie v areáli školy pre návštevníkov spĺňajúcich kritériá OTP. Kapacita tohto podujatia je 100 návštevníkov. Každý, kto do areálu vojde, musí spĺňať podmienky OTP (preukázať sa dokladom) a nechať nám kontaktné údaje. Zároveň dostane vratnú vstupenku. Pri odchode z areálu ju odovzdá naspäť personálu, aby sme mohli do areálu pustiť ďalších ľudí.

Radi však privítame všetkých návštevníkov, aj bez testu a očkovania.
V čase 17.30 - 19.00 ponúkame občerstvenie štýlom TAKE AWAY (výdajné okienko pre kapustnicu, punč a domáce koláče) aj pre ľudí spĺňajúcich režim ZÁKLAD, zboku budovy školy, z ulice Jozefa Hagaru.

Sme si vedomí toho, že nie každý sa dostane dovnútra areálu, a preto bude zriadená táto zóna, ktorá umožní všetkým byť aspoň trošku súčasťou lampiónového programu a nadýchnuť sa jeho atmosféry.

Napíšte komentár