19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Vyberte sa za strašidlami s Mirom Jarošom!

20.10.2021 Autor: MS, PR správa
Termín: 31.10.2021 Mesto:online Zdroj:stránka organizátora

244259438 4573064416077376 2070430694795359042 nAko trávite halloweensky večer? V tichosti pri svetle sviečok, či skôr v kostýmoch, s vreckom plným sladkostí? Či už slávite Dušičky po našom, alebo s deckami chystáte bláznivú halloweensku žúrku, máme pre vás skvelý tip. Vydajte sa spolu s Mirom po stopách strašidiel a doprajte deckám večer plný strašidelnej zábavy priamo u vás doma. Nebojte sa, nebudú sa báť. Naopak, vďaka Kaufland detskému festivalu sa aj tentoraz dobre zabavia.

Ktoré strašidielka z našich rozprávok poznáte, spomeniete si? Ježibabu, Permoníka, Martinka Klingáčika, bezhlavého rytiera či zubatú? Halloweensky večer je tou najlepšou príležitosťou vybrať sa po ich stopách. Pošlite decká na potulky do starého Čachtického hradu spoločne s Mirom Jarošom a jeho kamarátmi a užite si halloweensky večer s Kaufland Detským festivalom plný zábavy pre celú rodinu. Ako inak, aj tentoraz ONLINE a celkom ZADARMO.

MIRO JAROŠ, THE PASTELS AJ POLEMIC

Nielen tajomná výprava za strašidlami, ale rovno celý maratón strašidelnej zábavy pod názvom „Po stopách strašidiel“ na vás opäť čaká na vašej obľúbenej detskej online Turbo TV. Stačí, ak si s deckami v nedeľu 31. októbra o 15.30 hod. kliknete na detskyfest.sk. A neskôr večer si „dospelácku“ časť programu určite užijete aj vy. Ak sa radi bojíte, nenechajte si ujsť tak trošku strašidelný program s tanečnou skupinou The Pastels, či koncert skupiny Polemic a Kaliho Ples príšer.

ŽIADNY STRACH, BUDE TO ZÁBAVA!

Dobrodružný výlet za strašidlami odštartuje moderátorka Veronika Hatala spolu s deťmi z detských televíznych novín priamo na strašidelnom Čachtickom hrade. Žiadny strach, deti sa nebudú báť! O to sa postarajú myšky Oškvarok a Omrvinka zo stra(šiši)delnej školičky divadla Teáter Komika, ktoré spoločne so  Spievankovom naučia aj tých najmenších, ako poraziť strach. Podarí sa princovi z divadla NAtraKY vyslobodiť princeznú zo strašidelného hradu? Deti sa tiež dozvedia, aký je rozdiel medzi Halloweenom v zahraničí a sviatkom Dušičiek u nás na Slovensku. Zábavu ochutia recepty na strašidelné dobroty či nápoje starej ježibaby, ktoré pripraví profesionálny barman. Ak ešte nemáte doma vyrezané strašidielko z tekvice, v kreatívnych dielňach Talentus si spoločne s deťmi môžete vyrezať tie najkrajšie halloweenske tekvicové strašidielka. Profesor Kyslík predvedie svoje hókusy-pókusy, v ktorých vyrobí tajomnú hmlu na strašidelný večer. A bude sa aj tancovať – s detskou tanečnou skupinou vás doma v obývačke naučíme tancovať strigônsky tanec s metlami.

Halloweensky program plný zábavy a váš obľúbený Kaufland Detský festival vám aj tentoraz online a celkom zadarmo prináša Kaufland.

Napíšte komentár

https://sk.hit.gemius.pl/lshitredir/id=bDg1lJvo_XkJy90W519vSKSdzdu6JBu_XM7U9YJ7dAT.J7/fastid=cnjhktbfwalyjybounfehcihwlkk/stparam=tiffpmfjtx/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=