27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Halloweensky pobyt

13.10.2021 Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah
Termín: 01.11.2021 a ďalšie Mesto:Patince Zdroj:stránka organizátora
WH Patince2

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

Zažite s Vašimi ratolesťami atraktívny pobyt plný oddychu počas jesene, v obľúbenom hoteli Wellness Patince****. Doprajte telu vytúžený relax v termálnej vode, využite širokú škálu wellness & spa procedúr, masáží, a mnoho iného.

V bazénovom svete si príde na svoje každá veková kategória. Veľký relaxačný bazén je najväčším krytým bazénom svojho druhu na Slovensku, kde sú k dispozícii masážne vodné postele, divoká rieka, chrliče, trysky, delá a jaskyňa, teplá voda v kľudovom bazéne svojimi účinkami priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo.

Na regeneráciu tela poslúži vírivka a detičky sa môžu vyšantiť v detskom bazéniku s tobogánom. Tiež majú počas celého pobytu možnosť zahrať sa v detských kútikoch, absolvovať rôzne animačné aktivity a tiež naplno využiť detské ihriská, ktoré sa nachádzajú v areáli hotela.

Nezabudnite, že do konca októbra, môžete stále absolvovať obľúbené sobotné plavby po Dunaji našou výletnou loďou!

Blíži sa  Halloween – jeden z najobľúbenejších sviatkov tých najmenších. Halloweensky pobyt môžete absolvovať v termíne od 27.10.2021 do 01.11.2021 a tešiť sa môžete na nezabudnuteľný zážitok s bohatým programom.

Všetky potrebné informácie sa dozviete TU.

WH Patince

Zdroj: Wellness Hotel Patince****

 

 

Napíšte komentár