29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Tipli: Ako ušetriť pri online nákupoch

Autor: MS, PR správa
tipli

Zdroj: tipli

Ak ste doteraz nakupovali len počas výpredajov, máme pre vás tip, ako ušetriť pri každom vašom nákupe online. Pomôže vám s tým Tipli.sk. V článku vám ukážeme, ako využívať Tipli naplno a pri každom nákupe cez internet ušetriť desiatky eur.

Výhodné nakupovanie

Už viac nemusíte čakať na výpredaje v obchodoch. S Tipli bude každý váš nákup omnoho výhodnejší. Ešte ste o službe od Tipli nepočuli? Tipli.sk je cashbackový portál, čo znamená, že ponúka možnosť vrátenia peňazí za vaše nákupy. Stačí, ak sa do vašich obľúbených obchodov prekliknete cez Tipli a automaticky získate časť peňazí z nákupu späť.

Výška cashbackovej odmeny v obchodoch sa ale líši. Jej výšku nájdete napísanú v indexe pod konkrétnym názvom obchodu. Nakupovať môžete napríklad štýlovú obuv a módne doplnky v CCC a získavať za to peniaze späť. Percentuálna výška odmeny je vypočítaná z množstva peňazí, ktoré v danom obchode miniete. V niektorých obchodoch môžete získať až 25 % späť z vami utratenej sumy.
Ak odteraz využijete cashback pri každom vašom nákupe, dokážete tak za rok získať desiatky eur späť z vašich nákupov. Vaša peňaženka sa vám zaručene poďakuje.

Cashback z každého nákupu

Cashback môžete získať z každého obchodu. Či už sa rozhodnete nakupovať módu, elektroniku, chovateľské potreby alebo telekomunikačné služby v Digi Slovakia. Digi Slovakia ponúka navyše okrem digitálnej a satelitnej televízie aj internet a mobilnú službu DIGI GO.

Na Tipli.sk nájdete všetky obchody prehľadne zoradené do kategórií ako napríklad bytovanie a cestovanie, móda a obuv, perfémy a kozmetika, lekárne, mamičky a deti, domácnosť a záhrada, hobby a šport a ďalšie. Vyberie si teda určite každý.

Zľavy a kupóny

Tipli myslí na všetko. Keďže nie každý obchod aktuálne ponúka cashbackovú odmenu z nákupu, Tipli ponúka možnosť ušetriť aj napriek tomu. V kategórií zľavové kupóny a zľavy nájdete množstvo zľavových kódov pre váš nákup. Využiť ich môžete napríklad v obchode s elektro produktmi za výhodné ceny Agem.

Jednoducho sa zaregistrujte na Tipli a využívajte všetky výhody, ktoré k nákupu môžete získať. Budete informovaný o aktuálnych zľavových akciách, výhodných kupónoch a navyše získate množstvo eur späť, vďaka vašim nákupom. Ak raz využijete Tipli, už si nebudete vedieť predstaviť nakupovať inak.

Napíšte komentár