27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

Jesenný pobyt v Maladinove na Liptove s deťmi do 18 rokov zadarmo

31.08.2021 Autor: MS
Miesto:pri Liptovskej Mare Termín: 17.11.2021 a ďalšie Mesto:Liptovský Mikuláš Zdroj:stránka organizátora

Rodinný pobyt v Maladinove sa na jeseň skutočne oplatí. Pripravili sme pre vás skvelé bonusy a pobytové balíčky s atraktívnymi zľavami na ubytovanie aj služby. Počas celej jesene sú u nás naviac deti do 18 rokov ubytované zadarmo! A na čo sa u nás môžete tešiť?

Užite si dovolenku mimo hlavnej turistickej sezóny, bez preplnených atrakcií, v nových, moderných, priestranných a maximálne čistých apartmánoch s plne vybavenými kuchynkami, čo ocenia práve rodiny s tými najmenšími.   

Maladinovo Mara palacinky virivka030

Zdroj: Maladinovo

V našom areáli nájdete všetkými obľúbené vonkajšie ihrisko „Maladinovský mlyn“, kde sa deti zabavia, kým vy sa môžete nechať unášať chuťami našich šéfkuchárov alebo našim širokým výberom čapovaných pív v prvom Bernard Pube na Slovensku! V prípade nepriazne počasia máme aj skvelo vybavený vnútorný detský kútik, kde sa vaše deti určite zabavia.

DSC 4265

Zdroj: Maladinovo

Jesenné obdobie je ideálnym časom na relax vo wellness. Naše komorné wellness centrum má kapacitu len 12 osôb a ponúka fínsku saunu so sprchou a ochladzovacím bazénikom, infrasaunu, vírivku a odpočinkovú zónu s hviezdnym nebom. Pre ešte dokonalejší relax odporúčame využiť aj naše masáže alebo špeciálne procedúry. Tie najvýhodnejšie ceny na vstup do wellness centra získate priamo vo wellness pobytovom balíčku.

Maladinovo Ranajky ihrisko welness 045

Zdroj: Maladinovo

Nielen pre milovníkov piva máme v Maladinove aj jedinečné pivné kúpele. Spojenie teplého perličkového kúpeľa s pivným a chmeľovým extraktom má ozdravné účinky na vašu pleť, vlasy, nechty, pokožku, uvoľní svaly, posilní imunitu a zharmonizuje celý váš organizmus. Počas celej procedúry si navyše doprajete skvelého čapovaného Bernarda. Spojenie pivnej procedúry a skvelého jedla z Bernard Pubu ponúka náš Bernard pobytový balíček.

Maladinovo Ranajky ihrisko welness 063

Zdroj: Maladinovo

Pre ešte väčší komfort a relax počas pobytu si neváhajte zvoliť pobyt v Mezonetovom apartmáne Superior so súkromnou infrasaunou a vírivkou. Relax si tak užijete v maximálnom súkromí, spolu s vašimi deťmi.

DSC 3820

Zdroj: Maladinovo

Čo vám a vašim rodinkám vieme ešte sľúbiť sú najkrajšie výhľady na Nízke, Západné aj Vysoké Tatry a nespočetné množstvo zážitkov a nových priateľstiev, pretože príbehy a priateľstvá sa rodia na Liptove, u nás v Maladinove.

 

Mapa: N 49° 6′ 13″ E 19° 34′ 2″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár