25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Súťaž o 2 x rodinné vstupenky na Šarkaniádu na zámku Schloss Hof - UKONČENÁ

Autor: Simona, Foto: schlosshof.at/sk, V spolupráci
sutaz

Zdroj: schlosshof.at

Zámok Schloss Hof: Raj pre rodiny s deťmi „na skok“ od Bratislavy

Zámocký komplex s rozlohou 70 hektárov je skvelým miestom na rodinný výlet, pričom ponúka výnimočné zážitky pre malých i veľkých. Rozprestiera sa v blízkosti slovenskej hranice, obklopený nádhernou prírodnou scenériou. Očarí vás malebný zámok, idylický statok s 200 zvieratkami, zážitkové okruhy a pôvabná baroková záhrada, ktorá sa pýši úžasnými novinkami.

Impozantný zámok Schloss Hof, postavený vo vizuálne príťažlivom barokovom štýle, návštevníkov uchváti nielen pôsobivou architektúrou a pôvabom prírodných prvkov, ale aj lákavou programovou ponukou pre malých i veľkých. Jedno z najkrajších podujatí jesene je určite aj obľúbená šarkaniáda. Pestrofarebné šarkany s benátskym vzorom ovládnu v sprievode hudby oblohu nad zámockým areálom a umelecky ladené šarkany talentovaných dizajnérov sa postarajú o skutočný estetický zážitok. Deti i dospelí si môžu dopriať množstvo zábavy pri púšťaní či pozorovaní rozmanitých „lietajúcich strojov“. 

Viac o zámku Schloss Hof a viac o jesenných podujatiach na zámku Schloss Hof

Súťažíme o:

  • 2 x rodinné vstupenky (2 dospelí + 3 deti) na obľúbené podujatie Šarkaniáda na zámku Schloss Hof

Trvanie súťaže: 5. - 12. 9. 2021
Vyhodnotenie súťaže: 13. 9. 2021

Výhercovia:

  • Petra Sadloňová
  • Miroslav Šimlaštík

Do súťaže budú zapojené len odpovede zaslané cez priložený formulár. Pred zapojením do súťaže si prosím prečítajte Štatút súťaží sdeťmi.com.

Napíšte komentár