25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Šarkaniáda na zámku Schloss Hof

22.08.2021 Autor: Simona, Foto: schlosshof.at
Termín: 26.09.2021 a ďalšie Mesto:Schloss Hof (AT) Zdroj:stránka organizátora

Impozantný zámok Schloss Hof, postavený vo vizuálne príťažlivom barokovom štýle, návštevníkov uchváti nielen pôsobivou architektúrou a pôvabom prírodných prvkov, ale aj lákavou programovou ponukou pre malých i veľkých.

Nápadité šarkany vystúpia do výšin a postarajú sa o pestrofarebné divadlo na jesennej oblohe.

Dovoľujeme si vás upozorniť, že pri vstupe na toto podujatie sa musíte vedieť preukázať potvrdením o očkovaní, prekonani ochorenia covid-19, alebo negatívnym výsledkom testu!

sutaz

Zdroj: schlosshof.at

 

Šarkaniáda, ktorá sa koná 25. a 26. septembra je priam ideálnou príležitosťou privítať jeseň v imperiálnom prostredí zámku Schloss Hof a zapojiť sa do krásnej tradície púšťania šarkanov. Pestrofarebné šarkany s benátskym vzorom ovládnu v sprievode hudby oblohu nad zámockým areálom a umelecky ladené šarkany talentovaných dizajnérov sa postarajú o skutočný estetický zážitok. Deti i dospelí si môžu dopriať množstvo zábavy pri púšťaní či pozorovaní rozmanitých „lietajúcich strojov“. Detský a rodinný svet bude nabitý kreativitou a tvorivým nadšením pri výrobe šarkanov, stačí len prísť a zapojiť sa.

sch

Zdroj: schlosshof.at

 

Tip: Schönbrunn Group Pass: 1 vstupenka pre všetky atrakcie spoločnosti Schönbrunn Group. S touto vstupenkou máte možnosť v období jedného roka jednorazovo navštíviť každú z pamiatok Schönbrunn Group.

Miesto: Zámok Schloss Hof, 2294 Schloßhof 1 / Zámok Niederweiden, 2292 Niederweiden 1

Otváracie hodiny: Aktuálne otváracie hodiny nájdete na stránke schlosshof.at.
Venujte, prosím, pozornosť aktuálnym opatreniam.

Vstupenka do zámku Schloss Hof vrátane zámku Niederweiden: dospelí 18,- € / deti (6–18 rokov) 10,- € / rodiny (2 dospelí + max. 3 deti) 46,- €. Vstupenky si môžete zakúpiť aj online na www.imperialtickets.com.

Pre účasť na aktivitách veľkej prázdninovej zábavy je potrebné zakúpiť si denný pas za 3,- € alebo mesačný pas za 6,- €.
Bližšie informácie a rezervácie: www.schlosshof.at/sk

Napíšte komentár