26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Výletné vlaky

25.06.2021 Autor: Claudinka
Termín: 11.09.2021 a ďalšie Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora
006

Zdroj: krajzazitkov.sk

Vlakom na výlet do známeho neznámeho

Vezmite rodinu na výlet, nasadnite s nami do historického vlaku a stanete sa súčasťou príbehu, v ktorom ožívajú legendy. Objavíte s nami čaro miest známych aj nepoznaných a s hercami z Divadla J. Palárika v Trnave si pocestujete časom.

Na návštevu k Pálffyovcom

Výletný vlak Pálffy je vypravený na dvoch trasách. Na ceste do Smoleníc sa stanete súčasťou príbehu  zo života rodiny Pálffyovcov v podaní hercov z Divadla Jána Palárika v Trnave.  V Smoleniciach sa výlet ešte len začína. Rozhodnite sa sami kam sa vyberiete, je z čoho vyberať. Odvezte sa Smolenickou fčelou, navštívte  rodinné medovinárstvo Včelco, či rodinné sídlo grófskeho rodu Pálffyovcov, objavte jednu z najkrajších slovenských jaskýň, vyberte sa do lesa alebo sa len prejdite po zámockom parku, užite si piknik v tráve, dajte si dobrú kávu alebo len tak buďte a vnímajte tamojšiu atmosféru.

Vlakom až k oblakom

Výletným vlakom Štefánik sa odveziete do Brezovej pod Bradlom v zaujímavej spoločnosti. Herci z Divadla Jána Palárika v Trnave rozohrajú príbeh M.R. Štefánika  už vo vlaku,  jeho atmosféra vás bude sprevádzať cestou až na mohylu. Poďte s nami výletným vlakom až k oblakom, k unikátnej a monumentálnej stavbe od autora Dušana Samuela Jurkoviča, jedného z najvýznamnejších architektov Slovenska.

001

Zdroj: krajzazitkov.sk

Kalendár jázd výletných vlakov

Napíšte komentár