29. 04. 2024 Lea 25°C Skoro jasno

Kde a ako usporiadať detskú oslavu v Bratislave

Autor: Zuzka, V spolupráci
Adresa:Bratislava a okolie Telefón:- E-mail:info@sdetmi.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:
Kam s detmi cez

Zdroj: freepik.com

Ako naplánovať a pripraviť skvelú detskú oslavu,  na ktorú budete vy aj vaše dieťa rado spomínať? Skúste to s profesionálmi! 

 

Zahrajkovo - skvelé miesto na detskú párty

10DA7F6E 8968 4826 A176 C9B1558E8339

Zdroj: FB ZAHRAJKOVO centrum zábavy nie len pre detičky

Hľadáte dostatočne priestranné a skvele vybavené miesto pre detskú oslavu? Zahrajkovo vás určite nesklame  - svoje si u nás nájdu dospelí, aj detičky v rôznej vekovej kategórii. Oslavy organizujeme tematicky na mieru a  na želanie oslávenca. K dispozícii je detské šampanské, pagáčiky, koláčiky, pizza, limonáda, kávička a rôzne iné pochutiny. Poteší vás určite aj bohatý výber balónov a dekorácií, ktoré sú dostupné k zakúpeniu priamo na mieste. Keď sú brušká plné , je čas na zábavu a hranie - priamo od stola je výborný výhľad na zabezpečené interiérové ihrisko s lezeckými prvkami, šmykľavkami, loptičkami, trampolínou, ako aj na veľkú hraciu plochu s detskými dopravnými prostriedkami, mini kuchynkou a hračkami od výmyslu sveta. U nás sa zahrajú a poštvornožkujú si aj tí najmenší objavovatelia. Bonusom je lokalita blízko Bratislavy a bezproblémové parkovanie. 


Helium King - všetko pre vašu oslavu 

Top dovolenky 700x400 px 20

Zdroj: heliumking.sk

Helium King je firma, ktorá sa postará o to, aby sa vaše detské oslavy a párty konali bez problémov. Ponúka vhodné a cenovo dostupné party produkty, helium, balóniky, dekorácie a doplnky pre každú výnimočnú životnú událosť s doručením v nasledujúci deň. 
Pri organizovaní detskej oslavy musíme myslieť na veľa detailov, ktoré z nej vytvoria tú najlepšiu párty, na ktorú budú mnohí ešte dlho spomínať. Nakúpiť všetky drobnosti a nájsť všetko, čo si predstavujete a chcete môže byť náročne. Nemusí to tak však byť, ak zavítate do Helium King, kde nájdete naozaj všetko, čo na takú výzdobu potrebujete ...balóny, sviečky, servítky, taniere, poháre, slamky, dokonca aj prestierania a menovky. 
Všetky detaily tak budú perfektné a oslave nebude nič chýbať. Služby Helium King oceníte okrem osláv aj v období karnevalov. Pripravená je bohatá ponuka masiek rôzných zvieratiek, povolaní,rozprávkových alebo filmových postáv, pre menšie aj väčšie deti. Dokonca si tu nájdu masku aj dospelí.

Viac info na heliumking.sk 


Adeos - bohatý program na každú oslavu 

IMG 7978

Zdroj: detskeoslavy.sk

Pripravujete oslavu, firemnú akciu alebo svadbu? Program pre deti nechajte na ADEOS! Na firemných akciách môžete očakávať zážitkovú olympiádu, na svadbách rôzne aktivity či babysitting. A ako vyzerá naša narodeninová oslava? Vy si bezstarostne užijete oslavu, zatiaľ čo my sa postaráme o zábavu. Môžete sa tešiť na športové aktivity, kreatívne dielne, mini disco, kúzelníka či napínavé hľadanie pokladu. Doprajte svojim ratolestiam nezabudnuteľnú oslavu, na ktorú budú spomínať ešte v dospelosti.

 Viac info na detskeoslavy.sk


Karolínka Café & Bistro 

Dovolenky 2 700x400 5

Zdroj: Karolínka Cafe & Bistro

Priestor, kde nebudete chcieť stráviť len čas oslavy!
Karolínka Café & Bistro zorganizuje oslavu pre oslávenca v každom ročnom období. V zime v interiéri (kapacita 25 osôb) a v teplom počasí, vonku v areáli (kapacita do 100 osôb). 
Disponujú veľkým priestorom, kde sa dá umiestniť skákací hrad, či iné aktivity. Obľúbený spôsob oslavy je formou grilovačky, kde Vám kuchár pripraví rôzne dobroty.  Výzdoba podľa požiadaviek klienta. Bonusom v Karolínka Café & Bistro je multifunčné ihrisko, ktoré si môžete prenajať na rôzne športové hry ako napr. futbal, basketbal a iné.  V prípade záujmu  poskytneme aj telocvičňu, ktorú viete využiť na hry s animátormi, divadielko, karneval a iné..

Viac info na Karolínka Café&Bistro 


iCombat Laser Aréna - akčná a originálna oslava

15

Zdroj: lasergame.sk

Hľadáte originálny priestor na oslavu pre Vaše deti a teenegerov?
Máme pre Vás tip - iCombat Laser Arena. Ide o najmodernejší systém laser game pri ktorom nepotrebujete ťažké prepotené vesty. ICombat je svetovou jednotkou a ponúka niekoľko typov zbraní pre všetky generácie. V ponuke je indoor laser tag v modernej aréne, kde je v ponuke veľa rôznych hier, neobmedzené nápoje v cene a parkovanie rovno pred vchodom.
Zavolajte alebo napíšte a dohodnite si to naj pre Vašu akčnú oslavu.
Zabavia sa všetci a určite sa nudiť nebudú!

Viac info na lasergame.sk

Napíšte komentár