26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Kam na dovolenku a rodinný pobyt na Slovensku 2021?

Autor: Claudinka
Termín: 31.08.2021 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Kam s detmi v majiOpatrenia sa uvoľňujú a my môžeme plánovať dovolenku či víkend. Kam sa toto leto vyberiete?
Užite si relax a načerpajte energiu na miestach pre to stvorené. Z našich tipov si určite vyberiete.


GRAND HOTEL PERMON **** PODBANSKÉ

Miesto: Vysoké Tatry, Prešovský kraj

Hotel Permon leto 2021

Zdroj: podbanskeresort.sk

Jednoznačným favoritom pre letnú rodinnú dovolenku je Grand hotel Permon****, vyhľadávaný family hotel, ktorý zaručí pohodové chvíle a zážitky každému členovi rodiny, a to bez ohľadu na počasie. Čo ponúka Podbanské Resort a hotel? Komplexné doplnkové služby, vynikajúcu gastronómiu, úžasnú prírodnú scenériu s vôňou sviežeho tatranského vzduchu a detské ihrisko priamo pod majestátnym štítom Kriváňa. Obľúbené cyklotrasy a špičkovú požičovňu horských bicyklov vrátane e-bikov a kompletného príslušenstva pre rodinu (prilby, detské sedačky i vozíky za bicykle).

Aj prechádzky tu majú svoje čaro. Okrem „Čarovnej lesnej cestičky“ s vyrezávanými zvieratkami, ktorá vedie cez smrekový les od hotela a „Chodníka sovích strážcov“ tu nájdete neobyčajnú lesnú cestičku s trpaslíkmi a jedinečným domčekom na strome, tzv. ,,Údolie Permoníkov“.  Počas prázdnin premáva rezortný vláčik Permon EXPRES na trase do Koliby a do hotela Pieris***.

A čo v prípade nepriaznivého počasia? Máte skutočne pestré možnosti: bazénový svet so samostatným detským vodným svetom, saunový raj pre dospelých, 3D kino, TEEN zóna, kolkáreň, animačný program, maskoti Permoníci alebo jedinečný detský kútik, ktorý svojim vynoveným atraktívnym vzhľadom zaujme každé dieťa.

Odporúčame obľúbený letný pobyt Letné osvieženie“ s plnou penziou a vstupom do unikátneho wellness komplexu, navyše s výhodnými cenami pre deti aj juniorov.
A na záver TIP pre rodičov: skvelý pobyt „Permon Dance Camp s Lacim Strikom & SDA“. Zatiaľ čo si deti užijú tanečný tábor, rodičia si môžu vychutnať dokonalý oddych.

Rezervuj >> www.podbanskeresort.sk


HOTEL PARTIZÁN**** TÁLE

Miesto: Tále-Brezno (Nízke Tatry), Banskobystrický kraj

Top dovolenky 700x400 px Partizan3

Zdroj: partizan.sk

Služby, personál a samotné prostredie rodinného HOTELA PARTIZÁN**** v rekreačnej oblasti Tále navracajú telu pokoj, duši vyrovnanosť, srdcu pohodu a citom vnímanie prírody.

Množstvo indoorových a outdoorových aktivít pre malých aj veľkých bude zárukou skvelej dovolenky v každom počasí. V areáli sa nachádza prírodné kúpalisko, plážové ihrisko, minigolf, Tarzania – horský lanový park, priestory pre miniloptové hry, v blízkosti je tiež 18 aj 9-jamkové golfové ihrisko. Pre príjemnú prechádzku v korunách stromov hostia volia Tálsky náučný chodník. Okolitá príroda je ako stvorená pre turistov alebo cykloturistov, obľúbenou činnosťou je Nordic Walking. V hoteli funguje požičovňa E-bikov aj horských bicyklov. Všetci hostia automaticky získavajú 20% zľavu do hotelového BIKE PARKu v Mýte pod Ďumbierom. Okrem zjazdových tratí sú tu pripravené rodinné atrakcie na čele so SUMMER TUBINGOM. Neďaleko BIKE PARKu je Ajax farma s MiniZoo domácich zvieratiek s možnosťou jazdenia na koňoch a poníkoch.

Počas tohto leta je pripravený originálny animačný program v štýle Marvel superhrdinov. Maskoti Ferdo a Ferduška sa už tešia na stretnutie v detskom bazéniku v Nature Wellness Center, v detskej herni, v športovej hale a hlavne v hotelovom parku, kde je pripravený areál ANIMASTANU. Okrem animácií si tu deti užijú trampolíny, Mravenisko – detské prekážkové ihrisko a hojdačky. Rodičia sa môžu pridať, alebo si vychutnávať lahodné špeciality na terase Tálskej Bašty, odkiaľ majú na deti skvelý výhľad. Relax si dosýtosti užijú v NATURE WELLNESS CENTER (2255 m²) alebo sa skvele zabavia v sport & night bare Limbus.

Na Horehroní stojí za návštevu mnoho prírodných, technických, historických alebo kultúrnych atrakcií. Vaša letná dovolenka V HOTELI PARTIZÁN**** bude v znamení NEZABUDNUTEĽNÝCH ZÁŽITKOV.

Rezervuj >> www.partizan.sk


REZORT MASARYKOV DVOR

Miesto: Vígľaš-Pstruša, Banskobystrický kraj

masaryk21

Zdroj: masarykov-dvor.sk

ŠŤASTNÉ DETI = SPOKOJNÍ RODIČIA v Rezorte Masarykov dvor.
Chcete zabudnúť na svoje všedné starosti a cítiť sa aspoň na pár chvíľ  ako Alica v ríši zázrakov? Malebná príroda Podpoľania vás priam pozýva na potulky po našom okolí a je zárukou nezabudnuteľných zážitkov. Sme rezort, ktorý právom patrí medzi špičku podobných zariadení na Slovensku a svojimi službami dokáže uspokojiť všetkých svojich zákazníkov. Je o nás známe, že sme predovšetkým rezortom určeným pre celé rodiny, ponuka našich aktivít dokonale vyplní čas strávený na Masarykovom dvore.


Každé dieťa určite s nadšením privíta možnosť stráviť čas na našej farme, dotknúť sa živých zvieratiek a s úžasom sledovať ich správanie v prirodzených podmienkach. Alebo zažiť dobrodružstvo sediac v sedle koňa, vyblázniť sa na motokárach či detskom ihrisku, trampolínach a nafukovacom/skákacom hrade? Užiť si regeneráciu tela i duše v našom wellness centre, alebo vychutnať posedenie v našej reštaurácii. Jedlá z naozaj kvalitných a regionálne dopestovaných surovín sú zárukou nefalšovaného gurmánskeho zážitku a príjemným a veľmi podstatným zavŕšením pobytu v našom rezorte.

Príďte k nám a splňte si svoje najtajnejšie a naoko nesplniteľné sny!

Dôležitá informácia - limitovaná ponuka: Pri objednávke pobytu minimálne na 2 noci, jednu NOC od nás dostanete úplne ZDARMA. DETI u nás bývajú ZDARMA!

Rezervuj >> masarykov-dvor.sk


WELLNESS HOTEL PATINCE****

Miesto: Patince, Nitriansky kraj

WH Patince kolaz

Zdroj: wellnesspatince.sk

Ak v lete zavítate do Patiniec, nudiť sa tu určite nebudete. Nájdete tu mnoho možností pre aktívny rodinný pobyt.  V rámci Letného pobytu majú ubytovaní hostia k dispozícii: polpenziou, neobmedzené vstupy do vnútorných a vonkajších bazénov (spolu 10 bazénov a 4 tobogany, všetky s termálnou vodou), neobmedzené vstupy do saunového sveta (5 druhov sáun), animačný program, rôzne wellness a spa procedúry, aktivity, dve vnútorné detské kútiky  a dve  vonkajšie detské ihriská a 6 miestnu trampolínu.  

Počas letnej sezóny sa animačné programy konajú každý deň. Okrem iného môžete u nás zažiť vyhliadkovú plavbu po Dunaji našou výletnou loďou, alebo si naplánovať spoločný výlet na cyklotrase.Aj túto letnú sezónu budú čašníci obsluhovať priamo pri bazénoch a Váš nápoj si môžete objednať dokonca priamo k ležadlu. 

Wellness Hotel Patince získal dňa 2.10.2020 od Únie materských centier certifikát Zariadenie priateľské k deťom a rodinám. Certifikát potvrdzuje splnenie stanovených kritérii na najvyššiu úroveň 5*. Zavítajte do Patiniec počas leta a oddýchnite si od starostí bežných dní a už teraz sa na Vás tešíme.

Rezervuj >> www.wellnesspatince.sk


HOTEL SOLISKO****

Miesto: Štrba - Štrbské Pleso (Vysoké Tatry), Prešovský kraj

Untitled design 1

Zdroj: hotelsolisko.sk/

Hotel Solisko**** sa nachádza v najvyššie položenej horskej osade Štrbské Pleso, priamo na brehu Štrbského plesa, v nadmorskej výške 1351m. Hotel ponúka služby návštevníkom Štrbského Plesa a Vysokých Tatier ako hotel s rodinnou atmosférou a vysokou kvalitou služieb. Naše izby sú vybavené pohodlne s moderným zariadením, aj keď v každej dominuje výhľad, či už priamo na Štrbské pleso alebo do doliny. K dispozícii sú všetky doplnky pre nerušený pobyt rodín s deťmi - rodinné izby, detský kútik v reštaurácii hotela, detské postieľky, stoličky, kúpeľňové vybavenie a iné. Pravidelné animácie pre deti zabavia najmenších a doprajú rodičom trochu času pre seba.

Svojou polohou ponúka miesto na relax v lone prírody pre všetkých, čo si chcú oddýchnuť v tichu a ďaleko od ruchu mesta. V lete je tu možnosť vysokohorských túr, od nenáročnej prechádzky okolo plesa až po náročné výstupy na Rysy či Kriváň.

Hotelová reštaurácia Al Lago ponúka taliansko–slovenskú kuchyňu, pravidelne doplnenú o sezónnu ponuku. Súčasťou hotela je aj Wellness centrum s fínskou, parnou a infra saunou, ochladzovacím bazénom a sprchami, Kneippovými vaničkami na relaxáciu nôh, vírivou vaňou a oddychovou zónou.

Rezervuj >> www.hotelsolisko.sk


APARTMÁNOVÝ REZORT MALADINOVO***

Miesto: Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj

kolaz maladinovo 01

Zdroj: maladinovo.sk

Maladinovo, apartmánový rezort, ktorý sa nachádza priamo oproti aquaparku Tatralandia, je ideálnym miesto na rodinnú dovolenku. Či už si vyberiete deň plný dobrodružstva a zábavy v Tatralandii a jej atrakciách alebo sa vyberiete na našu privátnu pláž, určite zažijete skvelú dovolenku. V areáli Maladinova sa deti zabavia na vonkajšom detskom ihrisku „Maladinovský mlyn“, v prípade nepriazne počasia aj v interiérovom detskom kútiku. Pre najmenších máme k dispozícii aj detské postieľky a v našej reštaurácii usadíme detičky do detskej stoličky. V letnom období sa na vás teší aj naša animátorka.

Apartmány v Maladinove sú nové, moderné a naozaj priestranné. Maladinovo sa nachádza len 300 m od najväčšieho aquaparku na Slovensku, no zároveň poskytuje súkromie a intimitu prostredia takmer na brehu Liptovskej Mary. Rodičov určite poteší aj možnosť oddýchnuť si v komornom wellness, v pivných kúpeľoch alebo si vychutnať špičkovú gastronómiu a pivo v reštaurácii Bernard Pub Maladinovo.

Počas jari a jesene sú u nás navyše všetky deti do 18 rokov ubytované zadarmo.

Rezervuj >> www.maladinovo.sk


REZORT MERIDIANA BOJNICE

Miesto: Bojnice, Trenčiansky kraj

Top dovolenky 700x400 px

Zdroj: meridiana bojnice

MERIDIANA Bojnice rezort predstavuje miesto, kde načerpáte dobrú energiu. Pripravíme vám príjemné pocity, ktoré si túžite vychutnať.

Kávička na terase, slnko v tvári a dobrí priatelia vám dodajú elán do ďalších dní. Sme rezort obľúbený u rodín s deťmi, ktorým vyhovuje plne ohradený areál s preliezačkami. Rodičia si vychutnajú pohodu pri dobrom jedle a deti sa vybláznia na detskom ihrisku. Či nás navštívite cez letné prázdniny a strávite u nás celý týždeň, alebo predĺžený víkend, vždy bude o vás prvotriedne postarané. Naše prírodné jazierko vám v lete zaručí príjemné osvieženie a v zime dodá poriadnu dávku zdravia v podobe otužovania. Naša kuchyňa je pestrá a rôznorodá. Je vhodná pre každého milovníka gurmánskych špecialít. Je svieža, moderná a vždy iná. Varíme z prvotriednych sezónnych surovín aj z vlastnej produkcie nášho skleníka.
Každý deň pripravujeme čerstvé jedlá s citom a láskou. Vždy vás privíta profesionálny, ochotný a ústretový personál a postará sa, aby ste si užili každý moment strávený u nás.

Rezervuj >> meridianabojnice.sk


Privátny Apartmán Mariana*** 

Miesto: Nový Smokovec - Vysoké Tatry, Prešovský kraj

Untitled design 3

Zdroj: apartmanik.sk

Vyberte sa do Vysokých Tatier, kde na vás v Novom Smokovci čaká súkromný priestranný Apartmán Mariana*** s vlastným stravovaním, v ktorom sa budete cítiť ako doma a popritom si užijete aj krásu Vysokých Tatier. Apartmán sa nachádza v tichej zóne v apartmánovom dome, ktorý vám ponúka všetko, čo potrebujete. K dispozícii: recepcia 24/7, nové wellness priamo v budove (vírivá vaňa, detský bazénik pre maličké deti, tri sauny: fínska, parná, infra, oddychová zóna, masáže) a detský kútik. Vaše auto bude v bezpečí v uzamykateľnej garáži priamo pod apartmánom. 

Užite si krásne ráno s výhľadom na tatranské štíty a cíťte sa pohodlne v 2 izbovom priestrannom apartmáne (max 6 osôb)plne vybavenou kuchyňou (MV rúra, hriankovač, práčka, chladnička, umývačka riadu), kúpeľňou s veľkým sprchovým kútom, WC a samostatným kúrením. Detská postieľka, nočník a detská stolička sú súčasťou vybavenia. Samozrejmosťou je aj voľná Wi-Fi sieť a spoločenské hry, ktoré môžete bezplatne využívať počas pobytu. Možnosť tiež uplatnenia rekreačného poukazu u zamestnávateľa. 

Rezervuj >> www.apartmanik.sk 

Napíšte komentár