19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Relax v bazéne v Tatralandii

20.04.2021 Autor: MS
Termín: 06.05.2021 a ďalšie Mesto:Liptovský Mikuláš Zdroj:stránka organizátora
csm ttl A1 6osob page 001 b65ad74775

Zdroj: tatralandia.sk

Poďte si užiť vodu a bazény len za 13€/ 1 osoba. V čom je táto ponuka výnimočná?

  • Aquapark na 2 hodiny – je možné zakúpiť si len časový blok na dve hodiny čistého pobytu v bazénoch.  Odporúčame prísť o 10-15 min skôr ako máte potvrdený termín vstupu, aby ste neboli ukrátení o čas strávený presunom k bazénom. 
  • Vstup od Holiday Village Tatralandia – netradične využijeme vstup od ubytovacieho komplexu Holiday Village Tatralandia, ktorý sa nachádza za areálom Tatralandie (prvá odbočka vpravo pri jazde z Lipt. Mikuláša). Vstupný vestibul Tatralandie ostáva naďalej zatvorený. 
  • Potrebná rezervácia vopred  – kapacita bazénov je pre maximálne 6 osôb, preto je potrebná rezerváci, aby sme vedeli garantovať, že sa do bazéna aj skutočne dostanete. Rezervujte si vstup maximalne 48 vopred telefonicky na tel+421 44 556 10 11  v čase 10:00-18:00, kde vám radi pomôžeme s výberom termínu v dobe 9.00 – 13.00 / 13:30 – 19:30 pre verejnosť (mimo hotelových hostí) sú bazény k dispozícii pondelok - piatok.
  • Na čo sa môžem tešiť - okúpať sa teraz môžete celkom v dvoch vnútorných bazénoch s čírou ohrievanou vodou bazénoch Tatralandie. Na pobyt vo vode bude samozrejme dohliadať kvalifikovaný plavčík. Naďalej ostávajú zatvorené všetky tobogany, hala Tropik, wellness, saunový svet a surf zóna. 
  • Proces nákupu – je len cez recepciu Holiday Village Tatralandia. Svoje auto bezpečne zaparkujete na parkovisku pred recepciou, vojdete do budovy, kde si na recepcii potvrdíte, že máte rezerváciu na dané časové pásmo, vyplatíte hodnotu vstupu a kauciu 5 € za čip (platba za kauciu je možná len v hotovosti), obdržíte časový lístok s uvedeným časovým pásmom, na kedy máte zakúpený vstup a presuniete sa vyznačenou trasou do haly Karibik v aquaparku Tatralandia. Tu sú pripravené šatne aj sprchy a samozrejme bazény pre vašu zábavu a relax.
  • Hurá voda – odovzdáte svoj časový lístok plavčíkovi a užijete si vodu tak, ako to máte radi. Bazény sú v plnej prevádzke, so všetkými atrakciami, ktoré máte radi. Počas pobytu vo vode je možné zakúpiť si v automatoch nápoje, kávu a sladkosti. Platí sa čipom. 
  • Proces odchodu – po vypršaní 2 hodín vás plavčík upozorní, že je čas presunúť sa do šatní. Zoberiete si späť svoj časový lístok a spolu s čipmi ho vrátite na recepcii Holiday Village Tatralandia. Ak ste použili čip na platbu v automatoch, zaplatíte hodnotu konzumácie na mieste a bude vám vrátená kaucia.
  • Cena vstupu – je určená na 13 €/1 osoba. Deti do nedovŕšených 6 rokov majú vstup ZADARMO. Je potrebné sa preukázať kartičkou poistenca. Platí, že k jednej platiacej osobe je možné zobrať max 1 dieťa do 6 rokov, ak to umožňuje kapacita skupiny, do ktorej ste si rezervovali vstup. 
  • Cenové zľavy – Majitelia Aqua sezónky, Sauna sezónky a Šikovnej sezónky na rok 2021/2022 majú určenú zvýhodnenú cenu 10€/osoba, ktorá je držiteľom sezónky.  Neplatia žiadne množstevné, regionálne, zamestnanecké a ani iné zľavy, ani predpredajové zľavovnené vstupy si nemôžu kompenzovať svoj vstup za tento typ vstupu. O možnosti dočerpania a kompenzácie nájdete viac TU.  
  • Bezpečnostné opatrenia – dbáme na dodržiavanie bezpečnostných opatrení a upozorňujeme, že stále platia    aktuálne platné nariadenia  v zmysle nariadenia UVZ SR sú návštevníci povinní preukázať sa negatívnym testom.
  • Všeobecné informácie – zakúpením vstupu cez recepciu Holiday Village Tatralandia návštevník akceptuje návštevník Návštevný poriadok Tatralandie. Ponuka platí denne, od 22.4. 2021 do odvolania. Zmena produktu vyhradená.
     

Tak hor sa k telefónom, oprášiť plavky a dopriať si výnimočný oddych.

Napíšte komentár