09. 05. 2024 Roland 23°C Polooblačno

Pripravte si s deťmi domáci fašiangový karneval

Autor: Simona

Čas karnevalov a fašiangových osláv je tu! Pripravte si veselú karnevalovú párty aj doma!

Ako sa pripraviť na domáci fašiangový karneval?

1. Zostavte si s deťmi veselý playlist pesničiek!

V prvom rade je potrebné naladiť sa na veselú karnelavovú nôtu :) Spravte si s deťmi vlastný playlist pekných pesničiek vašich obľúbených detských interpretov, na Slovensku ich máme veľa a deti ich milujú! Rafaela stonožka, Ide ide vláčik, Keď si štastný, Rozcvička a iné vás naladia a deti zabavíte s prípravou hudby na celé dopoludnie! Ak máte doma disko guľu, či karaoke pre deti - teraz je čas ich vytiahnuť!

headphones 2588235 1280

Zdroj: pixabay.com

2. Upečte si fašiangové špeciality - šišky s jahodovou penou!

Obľúbené fašiangové šišky milujú asi všetky deti. Či zvolíte variant vysmážaných, alebo pečených v rúre, deti sa potešia a vás určite poteší ich úsmev a fúzy z džemovej peny :)
Náš tip: pozrite si recepty na rôzne druhy šišiek overené našou redakciou: Overené tipy na výborné šišky

142906605 1568327730022581 2662651363278188010 n

Zdroj: sdetmi.com

3. Nachystajte si masky - každý člen rodiny si zaslúži svoj kostým!

Mladý, či starý, kostým musí mať každý! Pripravte kostým pre ocina, babku, či domáceho miláčika, aby vás bolo čo najviac! Originalite sa medze nekladú, doma vás nikto nebude súdiť, keď ocko príde napríklad v dedkovom pyžame prezlečený "za dedka" :) Ak ešte nemáte kostým, inšpirujte sa našimi článkami:

4. Vyzdobte si obývačku vlastnoručne vyrobenými ozdobami!

Balóny, dekorácie na okne, či výzdoba na stole! Váš karneval predsa musí byť perfektný a tak si vytvorte s deťmi napríklad klasické papierové reťaze, či iné dekorácie, možností je veľa. Nechajte sa inšpirovať aj našimi článkami s tvorením: Tvorenie s deťmi

balony

Zdroj: pixabay.com

5. Vytvorte vtipnú pozvánku a pozvite vašich kamošov na karneval :)

Pozvite vašich kamarátov, rodinu, či známych a užite spoločnú zábavu! Môžete si spraviť súťaž o najkrajšiu masku alebo vyrobiť fotokútik s rekvizitami! Kreatívnych rodičov predsa nič nezastaví!

6. Nezabudnite si spraviť fotodokumentáciu!

Tak sa zdá, že tohtoročný karneval bude výnimočný! Nachystajte si foťák, či mobily a spravte si video a fotky z tohto nezabudnuteľného dňa! Veď o pár rokov tomu asi ani nebudeme veriť, keď si na to všetko spomenieme.

karne

Zdroj: freepik.com

Želáme vám, aby sa vám karneval vydaril a deti si ho užili v radosti a zdraví. Nápad zorganizovať karneval doma vám síce zaberie nejaký čas, ale radosť detí to absolútne vynahradí!

Napíšte komentár