26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Dobre vedieť, že vychádza DOBRE VEDIEŤ!

Autor: Laura , Foto: raabe.sk, PR správa
dobre vediet relacia

Zdroj: raabe.sk

Obľúbenú zábavno-súťažnú reláciu TV Markíza Dobre vedieť! vám asi netreba predstavovať. Každý z nás si ju rád pozrie... Vedeli ste však, že teraz vychádza jej knižná podoba?

Čo by ste povedali na to, keby ste si spolu s deťmi mohli zopakovať učivo z fyziky, chémie a biológie zábavnou formou tak, ako sa to deje v obľúbenej TV relácii? Až 99 otázok z prírodných vied, pokusy, laboratórne práce a zaujímavosti z fyziky, chémie a biológie teraz prináša knižná podoba vedomostnej relácie TV Markíza Dobre vedieť! Teraz už jednoducho nemusíte čakať na vysielanie, vedomosti žiakov a detí (ale aj tie svoje) si môžete preveriť kedykoľvek a kdekoľvek. Obsah dopĺňajú bonusové, doteraz neodvysielané otázky a až tridsať pokusov. 

dobre vediet obalka montaz 500x502

Zdroj: raabe.sk

Knižka Dobre vedieť! 99 otázok z prírodných vied + 30 pokusov je určený pre žiakov 7. – 9. ročníka ZŠ na opakovanie učiva z fyziky, chémie a biológie. Žiaci si zaujímavou formou otázok, pokusov, laboratórnych prác a zaujímavostí zopakujú učivo z prírodovedných predmetov. Podkladom pre vytvorenie obsahu boli dokrútky a otázky z prírodných vied, ktoré boli odvysielané v TV Markíza v zábavno-súťažnej relácii Dobre vedieť,“ predstavila novinku Mgr. Mira Bianchi Schrimpelová, konateľka odborného nakladateľstva RAABE Slovensko

Obsahom publikácie Dobre vedieť! 99 otázok z prírodných vied + 30 pokusov sú otázky z prírodovedných predmetov pre 7. – 9. ročník ZŠ:
• fyzika (33 otázok) a 10 pokusov,
• chémia (33 otázok) a 10 laboratórnych prác,
• biológia (33 otázok) a 10 zaujímavostí.  

Kniha u detí rozvíja: prírodovednú gramotnosť, kritické a logické myslenie, záujem o prírodné vedy, schopnosť overovať vedecké hypotézy prostredníctvom pokusov a laboratórnych prác, záujem o environmentálnu problematiku a otázky ekológie, schopnosť riešiť bežné problémy z prírodných vied zaujímavým, inšpiratívnym spôsobom... 

Knižku si môžete pod vianočný stromček už teraz objednať TU.

Napíšte komentár