25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Koncoročné vychytávky sdetmi.com

Autor: Simona, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

banner vychytavky


Pletený kryt pod stromček

Untitled design 9

Zdroj: sdetmi.com

Konštrukcia, ktorá drží stromček nevyzerá veľmi vábne a preto som hľadala niečo efektné a prírodné, čím by som ju prekryla. Natrafila som na takýto pletený kryt, ktorý si tí šikovnejší môžu vyrobiť z novinového papiera. Volá sa to peddig - papierové pletenie. Stačí zadať papierové pletenie na YouTube a nájdete návod ako na to.


Zdobené perníčky ako darček

20201221 103958

Zdroj: sdetmi.com

V decembri klienti sem - tam prekvapia pekným vianočným darčekom, ktorý naozaj poteší. Takýto darček, v podobe škatuľky s krásne vyzdobenými medovníčkami, dostal od klienta tento rok manžel a teda potešili sme sa celá rodina. K darčeku bola aj fľaštička vaječného likéru, čo potešilo hlavne mňa :) Toto je podľa mňa darček, ktorý poteší aj v takej bežnej menej profi podobe, ak chcete potešiť kolegov v práci či susedov. Škatuľka koláčikov pred Vianocami je super darček!

Koláčiky vyrobili v Mon Vincej partyfood.


Horiaci krb vo vašom televízore

AAAABVe MM1RJjTQAT84TRTGQsKYIMHd7TfFzL6mkdzf86s IpnXeyZOOzam03GFZNCuBCiIIcg7USL6Ltj O6al6ZLGolQ8

Zdroj: sdetmi.com

Stromček a v pozadí pukanie dreva a horiaci plameň. Takúto atmošku sme si vytvorili pri stavaní vianočného stromčeka. V pozadi nám hrali ešte obľúbené vianočné pesničky. Úplna pohodička, pocit ako na chate, hoci sme boli v paneláku :) Takýto krb s praskajúcim drevom nájdete bežne aj na youtube, my sme si ho pustili priamo z Netflixu, kde je hneď niekoľko možností. Jedinú chybu to má a síce, že nesála z neho teplo :)

Nájdete na Netflixe alebo youtube.


Veselé prísady do kúpeľa pre deti

20201215 102457

Zdroj: sdetmi.com

Vždy, keď idem s deťmi na nákup, mi neočakávane pribudne v košíku aj niečo, čo som vôbec nemala v pláne kúpiť :) Ak to nie sú sladkosti, tak sú to iné drobnosti, ktorým ja pri nákupe nevenujem príliš veľkú pozornosť. A keďže moje deti milujú kúpanie, tentokrát tam prihodili drobnosti do kúpeľa - hviezdičku a strašidelný sliz zn. SauBär. Hviezdička je vlastne soľ do kúpeľa v podobe farebnej hviezdičky, ktorá sa vo vode rozpustí a kúpeľ zafarbí. Strašidelný sliz sa pri hraní vo vode tiež rozpúšťa a vytvorí aj peknú voňavú penu. Obe prísady nefarbia vaňu ani pokožku, príjemne voňajú a sú vhodné do kúpeľa pre deti od 3 rokov. Spríjemnite deťom vianočné kúpanie vo vani!

>> Kúpite v mojadm.sk


Lokňovacia kulma Orava

K 231 R

Zdroj: Orava

Upravená počas Vianoc, na Silvestra aj v novom roku 2021? Žiadny problém. :) Vďaka lokňovacej kulme Orava K-231 B si ľahko aj sama doma vytvorím účes s lokňami, ktoré mi vydržia aj niekoľko dní. Kulma je ideálna pre stredne dlhé a dlhé vlasy a má 3 stupne regulácie teploty a 3 úrovní časovača pre voľné, pružné alebo extra silne držiace kučery. Má tiež zabudovaný systém ochrany proti zachyteniu vlasov pri rotácii a funkciu naparovania, vďaka čomu majú kučery svieži hydratovaný vzhľad. Pohodlne sa ovláda vďaka ergonomickej rukoväti a dostať ju v čiernej alebo červenej farbe. 

>> Kúpite na orava.eu.


Svietiaci glóbus

131150139 4127763637240681 5417850386941740749 o

Zdroj: sdetmi.com

Syn ma práve obdobie, kedy ho fascinujú vlajky a mapy. V noci spí rád pri zapálenej lampičke, a tak keď som náhodou natrafila na tento svietiaci glóbus, hneď som vedela, že je to trefa do čierneho. Glóbus sa otáča a je zaujímavou dekoráciou, aj keď nesvieti. No a v noci po rozsvietení je úplne čarovný! Za nás skvelý darček pod stromček a už sa nevieme dočkať synovej reakcie po jeho rozbalení.

Kúpite v Lidl.


Dekoračný nožík

131418081 437425127251893 120790423111468690 n2Zdroj: sdetmi.com

Vianočný čas je vždy špeciálny, nielen tým, že trávime viac času s rodinou, ale aj dobrotami, ktoré pripravujem svojim najbližším na slávnostný stôl. Minulý rok som v obchode zbadala takýto zaujímavý nôž, a odvtedy slávnostné misy, či pohostenie pre hostí pripravujem iba s ním. Či už krájam syry, ovocie, zeleninu, pekné a jednoduché vlnovky, bez veľkého krájača, vždy po ruke, je na nezaplatenie!


Bookmarker

c R11407054 519077 20191212 72063

Zdroj: sashe.sk/MTDIY/

Super tip na darček pre všetkých, ktorí radi čítajú. Bookmarker je pomocník na čítanie, vďaka ktorému môžete knihu držať jednou rukou. Je z dubového dreva a povrch je zdobený vyrezávanou mandalou.

Objavili sme pri našich potulkách na sashe.sk.


Nová rozprávka RTVS - O liečivej vode 

qkIO.voda3 jpgZdroj: rtvs.sk

Nová rozprávka O liečivej vode, ktorá sa natáčala na zámku v Bojniciach a Smoleniciach, už pozná svoju premiéru. Na obrazovkách RTVS si ju s deťmi pozrieme priamo na Vianoce 24.12. 2020. Už sa tešíme na českých, ale aj slovenských hercov, romantiku aj dobrodružstvo, nádherné dobové kostýmy i čarovné bytosti.

 

Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár