20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Ružinovské detské kino | Super maznáčikovia

07.10.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 24.10.2020 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
kino

Zdroj: FB Cultus Ružinov

Z dôvodu dodržania protiepidemických opatrení, bude na podujatí obmedzená kapacita a to do 50 ľudí. Vstup iba v rúšku.

Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás v spolupráci s Kino Nostalgia pozývajú na podujatie RUŽINOVSKÉ DETSKÉ KINO, ktoré sa koná 24. októbra o 16.00 v Spoločenskom dome Nivy, Súťažná 18 v Kine Nostalgia.
Animovaná dobrodružná komédia o statočných zvieratkách sa odohráva v jednom malom pokojnom mestečku, kde jedného dňa nastane chaos. Starosta mesta sa totiž rozhodol vyhnať z neho všetkých živých obyvateľov, ktorých chce nahradiť robotmi. Túži aby sa mestečko stalo mestom robotov a bolo celé automatizované. Nahradiť zvieratká automatmi sa mu zdá ako dobrý nápad. Domáci maznáčikovia však tento nápad neschvaľujú. Preto spoja sily aj tie zvieratká, ktoré inak na seba len štekajú a zazerajú. Začnú svoj boj proti nezmyslenému nápadu starostu. Po vedením túlavého psa Rogera a rozmaznanej mačky Belle sa spoja a púšťajú do dobrodružstiev, aby obhájili svoje domovy...
Vstupné ZADARMO až do naplnenia kapacity sály.
Covid-19 opatrenia: Na podujatie prosím príďte s prekrytím nosa aj úst. Pri vstupe si prosím vydezinfikujte ruky poskytnutým dezinfekčným prípravkom.

Napíšte komentár