19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Kozmetika Nivea - krása, čistota a mladistvosť vašej pokožky

Autor: MS, PR správa

Značka Nivea bola založená v roku 1911, myšlienka jej vzniku patrí dermatológovi Paulovi Unnovi, lekárnikom Isaacovi Livschetsovi a Oskarovi Tromplowitzovi. Talentovaní vedci dokázali vyvinúť novú zložku - vodno-olejový emulgátor eucerin, ktorý sa stal základom ošetrujúcich krémov.

can 2592123 960 720

Zdroj: makeup.sk

Na výrobu kozmetiky sa pôvodne používali živočíšne tuky, ktoré upchávali póry, nezachovávali svoje liečivé vlastnosti a pôsobili len krátkodobo. Emulgátor eucerin umožnil vyrábať výrobky, ktoré poskytovali dlhodobý účinok a nenarúšali prirodzené fungovanie pokožky.

Výrobky Nivea sa stali skutočným darom pre spotrebiteľov náchylných na alergie a podráždenie, pretože sú absolútne bezpečné pre zdravie. Aktuálny sortiment výrobkov nemeckej značky je veľmi široký, preto si každý môže nájsť vhodné prípravky podľa svojich potrieb.

Kozmetika Nivea - krása, čistota a mladistvosť vašej pokožky

Výrobky starostlivosti značky Nivea si získali svojich verných fanúšikov v mnohých krajinách po celom svete. Hlavnými kvalitatívnymi vlastnosťami výrobkov je ich úplná zdravotná bezpečnosť a vysoká účinnosť. Vďaka jedinečnému zloženiu výrobky udržiavajú hydrolipidovú rovnováhu epidermy, čo spomaľuje proces starnutia a pomáha dlhodobo zachovávať krásu. Pravidelné používanie výrobkov vám pomôže byť si vždy istá svojou neodolateľnosťou a atraktívnosťou a stane sa zárukou vynikajúcej pohody.

Kozmetika Nivea je uznávaná ako odborník starostlivosti o pleť z nasledujúcich dôvodov:

  • Výrobky sú vyrábané najlepšími vedcami v laboratóriách;

  • Na výrobu výrobkov sa používajú vysoko kvalitné suroviny;

  • Výrobný proces je prísne kontrolovaný;

  • Hotové výrobky prechádzajú podrobným testovaním;

  • Výrobky sú pre organizmus absolútne neškodné.

nivea 1495475 960 720

Zdroj: makeup.sk

Kúpte si dekoratívnu kozmetiku od Nivea a urobte krok k ideálu

Dekoratívna kozmetika Nivea nie je len prírodný a kvalitný make-up, ale aj dokonalá starostlivosť o vašu pokožku. Make-up, ktorý vytvorili špecialisti značky z najkvalitnejších surovín, pomôže skryť drobné nedostatky a zdôrazní všetky vaše prednosti. Vrásky a začervenania z vašej tváre úplne vymiznú, tón sa dokonale prispôsobí prirodzenej farbe a ošetrujúce zložky budú aktívne bojovať proti voľným radikálom, chrániť pokožku, zvlhčovať a vyživovať ju všetkými potrebnými látkami. Predĺženie mladosti a vynikajúci make-up je prvým krokom k dokonalej pleti.

Napíšte komentár