19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Prázdniny sú tu! A s nimi aj naše vychytávky

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81949408 10216063319632476 7274779979211079680 n


Detská kniha Rozprávky na sladké sníčky

ROZPRAVKY A

Zdroj: sdetmi.com

Poznáte to. Je večer, vy takmer bez energie a deti stále nespia. Sú najedené, umyté a prečítali ste im rozprávku. Aj tak stále rečnia, pobehujú a niečo chcú. Skúsila som preto novú knihu Rozprávky na sladké sníčky, kde ma presvedčilo, že sa na nich podieľala špecialistka na spánok. Neverila som, ako sa rôzne techniky na uvoľnenie dajú prepašovať do detských príbehov. Aj pre deti to bola zaujímavá skúsenosť a bez nútenia to vyskúšali. Zistila som, že naozaj nie je jedno, čo pred spaním čítame. Skúste ich aj vy.  :)


button toto chcem


Keksíky ochutené malinami zn. babylove

dm babylove

Zdroj: sdetmi.com

Ako každá mamina, na prechádzku či výlet idem vždy plne vyzbrojená s keksíkami, ovocím, vodou či čajíkom po ruke, ak by mladý pán dostal náhodou na niečo chuť. Niektoré veci ho veľmi rýchlo omrzia a preto vždy skúšam niečo nové. Rada siaham po produktoch z dm drogérie markt, nakoľko sú bio a chutia aj mne. Tentokrát sme vyskúšali novinku ovseno-špaldové keksíky s príchuťou malín, osladené sirupom z agávy. Hneď zbadal, že sa jedná o niečo nové. Zo začiatku sa moc nadšene netváril a viac ich mrvil v rukách ako dal do úst, ale nakoniec ich spapal úúúplne všetky. Ak budete chcieť skúsiť aj vy niečo nové, vyskúšajte ich!


button toto chcem


Oriešky z pece od Mixit

orisky z pece kolekce zatisicko na sirku

Zdroj: Mixit

Že to v Mixit vedia so sladkým, to sa vie už nejaký ten piatok. Ale že sú odborníci na slané a korenené snacky k telke, to som zistila až tento mesiac! V sérii slaných orieškov z pece začali s príchuťou Med a chilli a teraz majú v sortimente aj tri nemenej korenené a nemenej návykové novinky - Rozmarín a citrónová tráva, Sezam s ružovou soľou a pikantné Štyri druhy korenia. Chrumkavý snack okorení večer s priateľmi, záhradné párty aj večerné sledovanie televízie. Odporúčame!

button toto chcem


Ručný naparovač a čistič odevov Orava Steameasy

Steameasy baba2

Zdroj: Orava

Začína sa obdobie dovoleniek a s ním aj prenášanie oblečenia v kufroch, ktoré po vybalení vyzerajú ako... No, nie veľmi pekne. :) Tento rok som sa preto rozhodla nenechať nič na náhodu a kúpila som ručný naparovač a čistič odevov Orava Steameasy. Tento skvelý pomocník výborne nahradí žehličku, je veľmi praktický a dá sa jednoducho sklopiť do batožiny. Oblečenie vyžehlí pomocou pary na podložke i na ramienku. Má tiež praktickú kefovú násadu, vďaka ktorej pomocou 55°C horúcej pary efektívne vyčistí od špiny odevy aj domáce textílie a zlikviduje na nich i zápach, baktérie, roztoče a vírusy. 

button toto chcem


Detoxikačná kúra Neera

ResizedImage600450 IMG 20190118 103402

Zdroj: sdetmi.com

Po karanténe sme sa s manželom rozhodli pre očistu organizmu, aby sme v plavkách v lete vyzerali dobre. :) Tentokrát sme zvolili detoxikačnú kúru Neera, ktorá nielenže pomáha pri chudnutí, ale pomáha aj k zlepšeniu imunity, vitality, trávenia a priaznivo pôsobí na kvalitnejší spánok, krvný obeh, čistejšiu pleť, pevné nechty a vlasy. Telo zbaví nahromadených odpadových látok, jedov a hlienu. Stačí si jednoducho namiešať kokteil zo stromového sirupu Neera, čerstvej citrónovej šťavy, vody a kajanského korenia. Ten poskytne dostatok kalórií, minerálov a jednoduchých cukrov bez hladovania. A musím povedať, že sa skutočne obaja cítime ako znovuzrodení. 

button toto chcem


Seriál Vikingovia

Screenshot 2 1

Tento mesiac fakt dosť veľa prší a tak sme si doma predplatili na čas Netflix. Hneď nás tam oslovil historický seriál Vikingovia, ktorý nás úplne pohltil a tak nám až tak nevadilo, keď pršalo, deti sa hrali v izbe a my sme si ho kedykoľvek, keď bol kľud, pustili. Dostupných je až 6 sérii, kde niektoré majú aj 20 dielov, takže o zábavu na dlhé dni a večery máme postarané. Prostredie, kde sa dej odohráva je územie dávnych nórskych, švédskych a dánskych vikingov. Plné krvi, intríg, vzťahov, plavenia sa, plánovania a bojovania. Hlavnou postavou je Ragnar Lothbrok a jeho synovia, ktorý bol najväčším hrdinom svojej doby.  


Aplikácia do mobilu pre bežcov začiatočníkov

Screenshot 20200622 121315 C25KAk ste rozmýšľali nad tým, že začnete behať, ale po prvom raze vás to aj hneď prešlo, tak ste na tom podobne ako ja. Mala som pár pokusov. ale veľmi rýchlo stroskotali. Porovnávala som sa stále s bežcami, ktorí ma obiehali okolo a bežali s úplnou ľahkosťou, kdežto ja pomaly a s vypätím všetkým síl :)

Keďže nás zastihla korona a aktívneho pohybu bolo málo, skúsila som to opäť. Našla a stiahla som si do mobilu ZDARMA aplikáciu C25K® - 5K Running Trainer, ktorá obsahuje tréningový plán, s dodržiavaním ktorého by ste do 8 týždňov mali v pohode zabehnúť 5 km vkuse. A čo vám poviem? S kamoškou už beháme 5 týždeň a ide to úplne super. Už si vôbec nevšímam bežcov okolo seba.  Každý deň sa teším na večer, kedy si vychutnám chvíľku len pre seba a vybehnem si s hudbou v ušiach do parku a vyčístím si hlavu. Vyskúšajte ju, mňa naštartovala!

Dostupné v Google Play zdarma.


Cestovateľský denník pre deti

104203957 2924871974278305 8908879805267736563 o

Zdroj: sdetmi.com

Najlepší cestovateľský denník pre deti! Priamo z dielne sdetmi.com, na základe skúseností našich mamičiek, pripravili sme pre všetky deti zápisník, do ktorého si môžu zapisovať svoje príbehy a zážitky z prázdnin, dovoleniek a výletov. Okrem zápiskov sa deti zabavia aj pri hrách, či aktivitách na cesty, ktoré zápisník obsahuje :)

button toto chcem


Mobilná aplikácia Picture Insect

inCollage 20200621 222830660

Zdroj: sdetmi.com

 

Pokračujeme v našej sérii o zaujímavých appkách - tentokrát sme narazili na aplikáciu na rozpoznávanie hmyzu. Pravidelne v lese, či aj na sídlisku narazíme na nejakého chrobáka, či neznámy hmyz. Jednoducho si ich odfotíme, a následne, či už online, alebo doma po pripojení na wifi necháme identifikovať jednotlivé objavy :) Odporúčame!

Dostupné v Google Play zdarma.


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár