26. 04. 2024 Jaroslava 13°C Polooblačno

Dovolenka na Slovensku – všade dobre, doma najlepšie

Autor: MS
Termín: 10.07.2020 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Po ťažkých mesiacoch prichádza obdobie prázdnin, voľna a dovoleniek, ktoré si môžeme konečne užiť. Namiesto cestovania do zahraničia, ktoré môže byť stále rizikové, si mnohí z nás vyberajú miesto dovolenky práve na Slovensku, lebo všade dobre, doma najlepšie. A kam teda ísť? Pripravili sme si pár zaujímavých tipov, kde si zaručene celá rodinka dovolenku užijete.

GRAND HOTEL PERMON **** - letný pobyt pre rodiny s deťmi "Letné osvieženie"

Podbanské

Untitled design 2

Zdroj: podbanskeresort.sk

Favoritom pre letnú rodinnú dovolenku je Grand hotel Permon****.

Čo ponúka? Úžasnú prírodnú scenériu s vôňou sviežeho tatranského vzduchu a detské ihrisko priamo pod majestátnym štítom Kriváňa. Obľúbené cyklotrasy a špičkovú požičovňu horských bicyklov vrátane e-bikov a kompletného príslušenstva pre rodinu (prilby, detské sedačky i vozíky za bicykle).

K „Čarovnej lesnej cestičke“ s vyrezávanými zvieratkami, ktorá vedie cez smrekový les od hotela a „Chodníku sovích strážcov“, ktorý je napojený na bežecký okruh s miernym prevýšením, pribudla ďalšia nazvaná  ,,Údolie Permoníkov“. Počas prázdnin premáva rezortný vláčik na trase z Grand hotela Permon**** do Koliby a do hotela Pieris***.

A čo v prípade nepriaznivého počasia? Máte skutočne pestré možnosti: bazénový svet so samostatným detským vodným svetom, saunový raj pre dospelých, 3D kino, TEEN zóna, kolkáreň, animačný program, maskoti Permoníci alebo exkluzívny nový detský kútik.  

Odporúčame letný pobyt Letné osvieženie s polpenziou a vstupom do unikátneho wellness komplexu, navyše s výhodnými cenami pre deti aj juniorov.

button rezervuj pobyt


HOTEL BYSTRÁ ***- pobytový balík "Bystrá voľba" 2020

Untitled design 4

Zdroj: hotelbystra.sk

Hotel Bystrá *** je situovaný v atraktívnom turistickom stredisku Národný park Nízke Tatry v pokojnom a nádhernom prostredí Bystrianskej doliny. Rozsahom služieb uspokojíme požiadavky aj náročnejších klientov. Priestranné izby s výhľadom na Nízke Tatry, vodný a saunový svet s veľkorysou rozlohou 2000m2 poskytuje návštevníkom nadštandardný relax a je zárukou komfortu.
 
Výhodný letný pobytový balíček "Bystrá voľba - leto 2020" ponúka
Ubytovanie v komfortných a moderných izbách s kúpeľňou, HD TV, minibarom, wifi, niektoré izby s balkónom a výhľadom na Nízke Tatry. Neobmedzený vstup do vodného sveta (bazén, divoká rieka, vírivka, vodná masáž,masážne sprchy, masážne lehátka, gejzír).  Neobmedzený vstup do saunového sveta (4 sauny, zážitková sprcha, vírivka, ochladzovací bazén a vedro, Kneipov kúpeľ, relax zóna, osviežujúci nápoj). Raňajky a večere formou bufetových stolov a 2x týždenne obľúbené grilovačky a letný večerný program .

Pre deti: detský bazén s vodným hríbikom, detský kútik denne od 10.00-22.00 hod., detské stoličky, detské postieľky. Pri pobyte na 3 a viac nocí rozkošný plyšový darček pre každé dieťa od 2 do 10 rokov a bublifuk a farebné ceruzky pre každé dieťa od 4 do 12 rokov.

button rezervuj pobyt2


HOTEL SOLISKO**** - rodinný pobyt Spolu za zážitkami

Vysoké Tatry - Štrbské Pleso

Kolaz Solisko letne pobyty

Zdroj: Hotel Solisko

Zanechajte domáce práce, odíďte od sporáka a príďte si užiť vytúžený oddych s aktivitami, ktoré vás vytrhnú z bežného stereotypu. Teraz sa o vašu rodinku postarajú vo Vysokých Tatrách. Rodinný hotel Solisko**** pri Štrbskom Plese vám ponúka komfortné ubytovanie pre vás a vaše detičky. Dobite Tatry spolu a ukážte svojim najmenším krásy našich veľhôr! Majú pre ne pripravený bohatý animátorský program a rôzne aktivity, hneď pri hoteli.

Poloha hotela poskytuje možnosť okolitých turistických vychádzok - okolo plesa vedie náučný chodník, bežecké trate, cykloturistické chodníky, možnosť jazdy na konských záprahoch, a predovšetkým relax v lone krásnej prírody. V lete je tu aj možnosť člnkovania sa na plese s tradíciou 120 rokov.

V cene pobytu je ubytovanie v rodinnej izbe pre celú rodinu (46 m2, dve izby prepojené dverami) – 4 osoby na pevnom lôžku osoby na 3 noci, privítanie na izbe pre všetkých, raňajky formou bufetových stolov, výlet lanovkou pre celú rodinu, detský kútik a vonkajšie ihrisko s animátorom od 12.00 do 18.00 hod., večerné kino pre deti, večera formou 3-chodového menu, neobmedzený vstup do hotelovej Wellness zóny, parkovanie na hotelovom parkovisku a WiFi pripojenie.

button rezervuj pobyt2


SALAMANDRA RESORT****- letné rodinné pobyty 

Hodruša Hámre

Untitled design

Zdroj: salamandra.sk

Salamandra resort**** ponúka letné pobyty v špeciálnej akcii 6+1 noc ZDARMA pre celú rodinu! 

Pre deti je nachystaný bazén, detský kútik, vonkajšie ihrisko. Pripravený je aj animačný program s Maskotom Hugom a tešia sa na nich aj animátori so SMILE ACADEMY.

A navyše v Salamadre Resort pripravili pre Vás niečo naozaj špeciálne!


Novinkou v ponuke  je WACHUMBA FAMILY CAMP a SKAUT CAMP, kde sa spojil rodinný pobyt a detský tábor tak, aby si bezpečnú dovolenku na Slovensku užila celá rodina. Deti sa môžu tešiť na pútavé táborové dobrodružstvo a rodičia si môžu naplno vychutnať zaslúžený relax v horskej prírode, či v pohodlí hotela. Navyše strávite spolu zmysluplný čas ako rodina.
Deti sa môžu tešiť: táborová zábava v kruhu rovesníkov, pútavý pátračský program na 4 dni, krátke výlety, originálne tanečné rozvičky, edukačné hry, stavanie dedinky lesných škriatkov, detective academy, večerná hra pri sviečkach.
Rodičia sa môžu tešiť: žiadna starosť s vytváraním programu pre deti, wellness, masáže, člnkovanie, paddleboard, turistika, cykloturistika, spoločný rodinný výlet, programové bloky pre deti aj rodičov.

button rezervuj pobyt2

 

Napíšte komentár