29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Zaseknutá bundička - Divadelné víkendy v záhrade

28.05.2020 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 07.06.2020 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
bundicka

Zdroj: FB Bratislavské bábkové divadlo

Milí diváci, po úspešnom odštartovaní Osmijankom pokračujeme ďalej Zaseknutou bundičkou. Našu divadelnú záhradu pre vás otvárame opäť, tentokrát na celý víkend. Zaseknutú bundičku odohráme v sobotu 6. júna o 14.30 hod. a v nedeľu 7. júna o 10.00 a 14.30 hod. Vidíme sa? 

  • Sme si vedomí, že aj napriek uvoľneniam musíme ďalej chrániť seba aj vás, a preto v divadle dodržiavame všetky potrebné hygienické a bezpečnostné opatrenia.
  • Priestor záhrady je veľký, no počet miest je limitovaný na 100 a medzi divákmi budú zachované 2-metrové rozostupy. Miesta vedľa seba budú vyhradené iba na požiadanie pre rodinných príslušníkov alebo partnerov. Po každom predstavení prebehne dezinfekcia priestorov a dotykových plôch.
  • Lístky je možné zakúpiť cez pracovné dni v pokladni na Škultétyho 5 od 8.00 do 14.00. Cez víkend pokladňu otvárame hodinu pred predstavením.
  • Vstupenky sú k dispozícii aj online tu: https://babkovedivadlo.maxiticket.sk/ a keďže nezabúdame ani na životné prostredie, vstupenky nemusíte tlačiť, stačí ich mať uložené v telefóne.


V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie ruší a vstupné bude každému vrátené. Veríme však, že počasie nám bude priať.

Napíšte komentár