19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Bláznivo dobré aprílové vychytávky redakcie sdetmi.com

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81682422 10216063319032461 1400315572226359296 n


Detská morská kúpeľová soľ pri prechladnutí

20200415 141824 2

Zdroj: ezo.sk

Tiež váš drobec prechladol a neviete už ako mu uvoľniť dýchacie cesty a upokojiť tak celý organizmus? Máme pre vás tip na túto morskú soľ do kúpeľa. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok a prírodné silice - eukalyptus, rozmarín a levanduľu, vďaka ktorým účinne bojuje proti prechladnutiu, uvoľňuje dýchacie cesty, a organizmus upokojuje a posilňuje. Morská soľ má aj hrejivý účinok na celé telo.  Návod na kúpeľ je veľmi jednoduchý - stačí iba nasypať  3 – 4 polievkové lyžice do prázdnej vane, zalejete prúdom teplej vody a premiešate, tak aby sa soľ rozpustila. Po kúpeli vášho drobca už len opláchnite čistou vodou. V tomto horúcom kúpeli z morskej soli sa telo zbaví únavy a príjemne ho osvieži. A ako bonus tu pre vás máme aj zľavový kód: SDETMI (5% zľava + doprava zadarmo nad 30€). :)

button toto chcem


Polievkovar President od Tescomy

titulka slideshow 2020 02 polievkovar

Zdroj: Tescoma

Nech zdvihne ruku, kto za posledné týždne nestrávil v kuchyni viac času než obvykle! Každá mamina asi prizná, že varenie pre celú rodinu je v čase karantény jednou z najnáročnejších činností. Ja som však objavila skvelého pomocníka, vďaka ktorému mám obed hotový za pár minút. Je ním extra výkonný polievkovar President od Tescomy. Jednoducho vložím suroviny do veľkej sklenej nádoby s nerezovými nožmi a polievkovar môže začať s prácou na chutnej polievke, delikátnej omáčke, jemnom pyré, mliečnom koktejli alebo ovocných smoothie. Má množstvo doplnkov a veľmi oceňujem aj program pre ohrev jedla. 

button toto chcem

 


Obor kvetinka

94482794 827068784444805 4564350814490984448 n3

Zdroj: sdetmi.com

Nie je nič lepšie ako keď sa trafíte žene do vkusu :) Nájsť vhodný darček, ktorý poteší býva v dnešnej dobe veľmi ťažké. A hlavne po toľkých rokov v manželstve :) Ale môj manžel sa trafil. Prekvapil ma a s deťmi mi dali vyrobiť kvetinku, špeciálne pre mňa. Kvetinka je vyrobená z vodeodolnej jemnej peny. Je super, že farba a aj tvar je stály, nenavlhne ani v kúpeľni. Nepotrebuje slnko a ani žiadnu špeciálnu starostlivosť, takže môže zdobiť aj také priestory, kde živé rastlinky nevydržia. Odprašuje sa vlhkou handričkou alebo ju môžem aj osprchovať. Takže ak ešte rozmýšľate, čo k narodeninám alebo ženským sviatkom, ako svadobný dar či len tak z lásky, tu je nás tip. Postačí úzka váza alebo ju môžete umiestniť len tak na ležato na skrinku či klavír :)

button toto chcem


Bezšnúrový tyčový vysávač ORAVA 2v1

banner Neptun printQ

Zdroj: Orava

Keď sme teraz všetci doma, treba aj častejšie upratovať, a tak je vysávač mojím denným spoločníkom. Stále však vyťahovať tú veľkú rárohu s dlhou šnúrou je však ozaj na nervy, a tak nám môj dobrý manžel kúpil bezšnúrový akumulátorový tyčový vysávač 2 v 1 Orava Neptun. Ak idem vysávať podlahu, len ho vyberiem ho zo skrine a môžem ísť hneď na to. Ak potrebujem rýchlo vysať špinu, vyčistiť ťažko dostupné rohy alebo omrvinky po deťoch pod stolom, na klávesnici, či na sedadlách v aute, odpojím z veľkého vysávača malý príručný vysávač a hneď je čisto. :) Orava Neptun má vysokoúčinný HEPA filter, takže je vhodný aj pre alergikov, LED svetlo na hubici a na jedno nabitie vydrží vysávať 20 až 50 minút.

button toto chcem


Aplikácia PlantNet

IMG 20200423 WA0006

Zdroj: sdetmi.com

Aj vám sa stáva, že sa vás deti spýtajú, aký je to strom, či rastlina a vy neviete odpovedať? Tak tým časom je koniec :) Definitívne jedna z najlepších aplikácií v mojom mobile. Začala som ju používať len prednedávnom, ale vďaka nej som sa dozvedela už toľko nových vecí. Ako to celé funguje? Jednoducho si stiahnete aplikáciu a keď sa chcete dozvedieť, akú záhadnú rastlinu, či kvet vaše deti objavili, stačí ju odfotiť a odpoveď máte hneď v mobile :)
Dostupné zdarma na internete.

Darček pre oslávenca? Jednorázové rúška sú "in"

20200423 090906

Zdroj: sdetmi.com

V apríli som oslavovala meniny a v práci ma moji kolegovia prekvapili skutočne netradičným darčekom :) Žiadna bonboniéra, či kytica kvetov! Dostala som takéto parádne balenie rúšok pre mňa aj moju rodinu. Darček nielenže skutočne potešil, ale odvtedy si na nich spomeniem každý deň, keď si vyberám nové rúško - na tieto meniny budem určite dlho spomínať :) 

Dostupné v lekárňach, či na internete.


Môj zošit pozorovaní a aktivít

20200423 135440

Zdroj: sdetmi.com

Jar je tu a s ňou aj naše dni strávené vonku v prírode. Synátor zdedil lásku k zvieratám a rastlinám a odmalička ho zaujíma všetko navôkol. Na internete sme narazili na tieto parádne interaktívne zošity plné zaujímavých informácií, ale aj aktivít pre menšie deti. Či už vaše deti baví pozorovať vtáky, hmyz, či len život v záhradke, určite odporúčame :) Tieto naše máme vždy so sebou v ruksaku a počas prechádzky, či na dvore máme o zábavu postarané!
Dostupné na internete alebo v kníhkupectvách.

Ekologický papier na pečenie

IMG 20200408 133114073

Zdroj: sdetmi.com

Keď máte deti, pečiete skoro stále. Aspoň u nás - deti koláče ľúbia a tak často pripravím na raňajky, či večeru rýchly koláč. Pri každom jednom pečení som tak míňala papier na pečenie. Až raz mi na trhoch "frngol" do nosa viacnásobne použiteľný papier na pečenie. Je ľahko umývateľný, nepripaľuje sa  a nelepí a využívam ho prakticky na všetko - aj ako podložku pri nepečených koláčoch. Okrem toho, že nám fólia ušetrila už určite nejedno euro, je hlavne ekologická a znižuje náš odpad v domácnosti - hlavne teraz, keď sme v domácej izolácii a pečieme skoro každý deň.

Dostupné v domácich potrebách, či na internete.


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár