18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Opatrovanie detí v Bratislave

Autor: MamaTata s.r.o., Foto: MamaTata s.r.o.
Adresa: Telefón:0911 184 127 E-mail:info@mama-tata.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Mamičky, hľadáte spoľahlivú opatrovateľku? Je nám jasné, že chcete svoju ratolesť zveriť len zodpovednej osobe. Každú z našich opatrovateliek vyberá tím odborníkov tvorený psychológom, sociálnym pracovníkom a špeciálnym pedagógom. Oslovili ste už nejakú agentúru na opatrovanie detí? My Vám ponúkame opatrovanie detí v prostredí Vášho domova. Kedykoľvek počas roka, kedykoľvek to potrebujete (24 hodín denne, počas víkendov a sviatkov, cez prázdniny, na pár hodín denne, jednorázovo aj pravidelne).

“Vaša rodina nie je vždy v blízkosti…”

  Je skvelé mať starých rodičov, prarodičov či tety vždy na blízku pre stráženie vašich ratolestí. No rovnako ako vy, aj my vieme, že nie vždy je to možné. Vaša rodina nie je v blízkosti a vy musíte pracovať, chcete ísť s priateľmi von a vaša kamarátka na stráženie má iné plány. Ak nemáte možnosť využiť tento druh podpornej siete, je dobré mať k dispozícií inú pomoc – pomoc v podobe opatrovateľky. Rovnako frustrujúce je však mať opatrovateľku, na ktorú sa neviete spoľahnúť, či príde včas a či vôbec príde. Opatrovateľku, ktorá večer skoro strčí deti do postele, sadne si na gauč a pozerá televíziu. Opatrovateľku, ktorá nechá dieťa hrať sa samé a pozornosť mu začne venovať až v čase, kedy sa máte vrátiť domov z práce.

My vám dáme možnosť mať vždy po ruke skúsené a spoľahlivé opatrovateľky, a tak prispieť k vašej rodinnej pohode a harmónií. Radi by ste využili túto pomoc zvonku, ale nikdy doteraz ste žiadnu opatrovateľku nemali? Bojíte sa po prvýkrát nechať dieťa samé s opatrovateľkou, či to zvládne? Alebo či odlúčenie s ním zvládnete vy sami? Opustiť dieťa po prvýkrát môže byť pre mamy ozaj skľučujúci zážitok. Je ťažké sa odpútať od svojho anjelika. Nebojte sa však a opýtajte sa nás. Sme tu práve pre vás, aby sme aj vám poradili, ako to zvládnuť ľahšie.

“Nie je opatrovateľka ako opatrovateľka…”

Pri výbere opatrovateliek kladieme dôraz na kvalitu, zodpovednosť a odbornosť. Každú z opatrovateliek vyberá tím odborníkov tvorený psychológom, sociálnym pracovníkom a  špeciálnym pedagógom. Je pre nás dôležité, aby naši zamestnanci vykonávali prácu opatrovateľky nezištne a nevnímali ju len ako povolanie, ale ako svoje životné poslanie. Po prijatí prechádzajú opatrovateľky zaškolením, ktorým sa ich vzdelávanie u nás nekončí. Každá sa zúčastňuje školení, kde im dávame nápady pre činnosti a hry na rozvoj mentálnych a psychických funkcií vášho dieťatka, návody ako pracovať s deťmi rôznych vekových kategórií, tipy a rady ako zvládnuť deti hyperaktívne alebo deti, ktoré nie sú schopné rešpektovať ani vás ako rodiča.

“Každé dieťa je predsa jedinečné…”

Každé dieťa má svojské potreby a preto je dôležité rešpektovať individualitu a jedinečnú osobnosť každého jedného z nich. Našou víziou tak je, aby práca opatrovateľky nebola vnímaná len ako spôsob privyrobenia si, ale aby sa stala rovnako plnohodnotným a ceneným povolaním  ako každé iné. Aby v priamej úmere rástol počet spoľahlivých a skúsených opatrovateľov so spokojnosťou rodičov a radosťou detí.

  • Garancia profesionality
  • Sme tu pre Vás non-stop
  • Sme tam, kde nás potrebujete
  • Neostane to iba pri upratovaní..

Navštívte našu stránku a ozvite sa nám! Vyjdeme Vám v ústrety v každom smere.

Cenník našich služieb

Napíšte komentár