19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Opravujeme v Baterkárni

25.01.2020 Autor: Claudinka, Foto: FB Baterkáreň
Termín: 01.02.2020 Mesto:Trnava Čas:12.00 - 14.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
opravujeme v baterkarni

Zdroj: FB Baterkáreň

Ideme opravováááť!
Pomôcť sa chystajú 2 zruční chalani - Damien a Rasťo :) Títo dvaja chlapi s dobrým srdcom sa ponúkli, že nám a najmä Vám pomôžu so spustením pravidelných opravovní alebo tzv. repair coffees :) Priniesť im môžete neposlušné počítače, drobné spotrebiče a kadejakú elektroniku.

  • Damien hovorí po francúzsky a anglicky - je technicky zdatný a rád Vám pomôže s malou elektronikou, nástrojmi či malými spotrebičmi. (Ak mu nebudete rozumieť, pomôžeme s prekladom, v angličtine :)
  • Rasťo vám zasa ochotne pomôže s akýmkoľvek počítačovým problémom . Či už sa chcete spýtať na radu, alebo rovno svoj "problém" priniesť, tento šikovný ajťák Vám bude k dispozícii a rád pomôže.

Keďže Rasťo s Damienom majú obmedzený počet rúk, prosíme Vás, aby ste nám dali o svojom probléme dopredu vedieť prostredníctvom formulára nižšie, aby sa chlapci mohli na Vás pripraviť :)

Je dôležité upozorniť, že negarantujeme 100%ný výsledok opravy a rovnako nevieme zaručiť, že chalani budú ihneď vediť problém vyriešiť. Vieme vám však isto povedať, že urobia čo bude v ich silách.

V prípade veľkého záujmu si v rámci časovej dispozície dovolíme osloviť prvých prihlásených, ostatným bude k dispozícii ďalší termín.

FORMULÁR na nahlásenie opravy:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7lZodz3WX-wG0XIZoqfRrKiCpgZtodiJz21ECaXGyiO25_A/viewform

***

Kto je Damien Zarapi ? :)
Hello I’m Damien, French 32 yo living in Trnava for few months and in Slovakia for 2 years now.
I like technic and mechanism in general, i’m curious and like to understand how machine works.
I propose you to join us for a special workshop where you can bring your broken object, we will try to fix it to give him a second life !
If I have to give you a resume, I fixed already a lot of different stuff : from small object, mechanism and a car

Kto je Rastislav Rehák? :)
Rasťo, It-čkar telom i dušou, má rád akékoľvek výzvy a vďaka prirodzenej zvedavosti sa neustále učí a skúša nové veci. Tento 32ročný trnavák sa rád "špára" v počítačoch a nezastaví sa pred žiadnym problémom, kým ho nevyrieši. Ak máte doma počítač, ktorý je pomalý alebo nespolupracuje, ešte to s ním nevdzávajte; Rasťo úspešne "vrátil život" niekoľkým mašinkám odsúdeným na zánik!

Napíšte komentár