24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Sadenie stromčekov a príprava kŕmidiel pre vtáčiky

17.10.2019 Autor: Zuzka, Foto: mesto Trebišov
Termín: 19.10.2019 Mesto:Trebišov Čas:10.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
sadenie

Zdroj: mesto Trebišov

Mesto Trebišov pozýva svojich obyvateľov, širokú verejnosť, jednotlivcov aj mladé rodiny na jesennú revitalizáciu parku, ktorá je plánovaná na sobotu 19. októbra 2019 so začiatkom o 10- tej hodine.Spoločný zraz je pri amfiteátri v mestskom parku.

V rámci skrášlenia prírody v našom okolí účastníci akcie vysadia 30 kusov duba letného z produkcie hospodárskeho strediska Technických služieb mesta a deti  budú mať k dispozícii ručne vyrobené kŕmidlá pre vtáčikov, ktoré svojou tvorivosťou a šikovnosťou pripravia na osadenie a konečné použitie v mestskom parku. 

Po ukončení činnosti bude pre všetkých milovníkov životného prostredia zabezpečené občerstvenie v priestoroch amfiteátra. Pre detských dobrovoľníkov mesto chystá aj sladké odmeny.

Nezabudnite si vziať vhodnú obuv, o ostatné pomôcky (pracovné rukavice a náradie) sa už postará organizátor, mesto Trebišov.  

V prípade nepriaznivých poveternostných podmienok bude samospráva o zmene termínu informovať v predstihu na dostupných mestských  kanáloch. 

Napíšte komentár