26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Moja Reproma

Autor: Zuzka, Foto: eshop.mojareproma.sk
Adresa:MojaReproma.sk, Františkánske námestie 5, Prešov Čas:- Telefón:0905431193 E-mail:obchod@mojareproma.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Bol raz jeden obchodíik, plný čarovných vecí menom  Reproma . Tento obchodík je najväčší kreatívny obchod na Slovensku s tisíckami farebných radostí pre všetky šikovné ruky.  U nás zaplesá každá tvorivá duša:)

reproma5

Zdroj: mojareproma.sk

Reproma  je rodinná firma a naším cieľom je, aby to vždy tak aj ostalo, aby sme dali našim zákazníkom pocit, že nie sú pre nás len číslom na dodacom liste, ale že si ich vážime a najviac nás teší, keď sú spokojní a radi sa k nám vracajú.

Za 15 rokov čo sme na trhu, sme vybudovali najväčšiu predajňu kreatívnych a umeleckých potrieb na Slovensku a robíme všetko pre to, aby sme boli vždy o krok vpred a neustále prinášali aktuálne novinky z kreatívneho sveta. V našej predajni nájdete viac než 12 000 druhov produktov. Všetok ponúkaný sortiment sa snažíme mať vždy skladom, čo pre naších mimoprešovských zákazníkov znamená, že
pri nákupe cez náš e-shop môžu mať tovar už na druhý deň doma!

reproma6

Zdroj: mojareproma.sk

Okrem predaja organizujeme: 

TVORIVE WORKSHOPY

Pre tvorivých nadšencov ponúkame  rôzne tvorivé workshopy a kurzy. Zároveň ponúkame kreatívne kurzy aj na objednávku pre rôzne skupiny. Tématiku kurzu/školenia prispôsobíme Vaším potrebám a požiadavkám. 

reproma skolenie

Zdroj: mojareproma.sk

SVADBY

Naším nevestám vyčaríme ich veľký sen o svadbe plnej kvetov, domyslenej do posledného detailu. Svadba vo vintage štýle, sukulentná, jesenná, štýlová biela, crazy farebná či malá toskánska….Radi Vám poradíme a pripravíme všetko podľa Vašich predstáv tak, aby bol Váš veľký deň naozaj pohodový a kvetinovo nádherný. Pracujeme výlučne so živými kvetmi prvotriednej kvality od našich holandských dodávateľov. Taktiež onúkame tlač originálnych svadobných oznámení a zapožičiavame svadobnú výzdobu.

reporoma svadba

Zdroj: mojareproma.sk

Vitajte u nás a cíťte sa ako doma :-)

reproma1

Zdroj: mojareproma.sk

reproma9z

reproma3

Zdroj: mojareproma.sk

reproma 2

Zdroj: mojareproma.sk

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Simona 30.12.2021, 23:11

    Šablóny - rôzne, cenovo dostupné, expresné dodanie

  • Valika 06.01.2021, 00:08

    Obchod, ktory ma v sebe nápad. Odporúčam

  • Iva 01.01.2021, 20:59

    Boli pre mňa veľkou inšpiraciou na darčeky počas tychto Vianoc.

  • Mária 29.12.2020, 22:18

    Super obchodík,rada v ňom nakupujem.

  • lena 29.11.2019, 18:50

    Náš obľúbený obchodík :), výborný výber, personál, inšpirácie aj atmosféra

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár