19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Knižný veľtrh Bibliotéka 2019

22.09.2019 Autor: Laura , Foto: Incheba Expo Arena
Miesto:Incheba Expo Arena Termín: 10.11.2019 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
690x260

Zdroj: Incheba

Fantastický program pre deti na Bibliotéke: laboratórium čítania, Miro Jaroš aj Oteckovia

Je to jednoznačné: čítanie so sebou prináša množstvo benefitov. Rozširuje slovnú zásobu, zlepšuje predstavivosť, rozvíja fantáziu, no predovšetkým buduje osobnosť dieťaťa. ČítaNIE preto meníme na čítaÁNO!

 A kde inde si knihy užijete viac, než na najväčšom knižnom veľtrhu Bibliotéka? Už od 7. do 10. novembra sa môžete tešiť na tisícky kníh všetkých žánrov, očakávané novinky aj overenú klasiku, limitované edície a exkluzívne tituly, ale aj skvelé knižné zľavy, ktoré doplnia stretnutia s obľúbenými slovenskými aj zahraničnými spisovateľmi, krsty kníh a zaujímavé rozhovory (nielen) o knižkách.

Pre deti je pripravené fantastické laboratórium čítania, v ktorom rozhodne nebude hroziť nuda. Počas všetkých štyroch dní, od rána až do večera, si deti budú čítať, hrať sa, tancovať, kresliť, tvoriť a zabávať. A prídu aj tvorcovia detských knižiek!

biblio18 obr2

Zdroj: Incheba

Tak napríklad: hneď vo štvrtok 7.11. Daniel Hevier deťom odhalí, ako sa z básne stane pieseň, a v piatok aj ukáže svoju novú knižku Namydlený blesk. Autorka detských kníh, Paulína Feriancová, zasa hravo predstaví sériu jej knižiek o malých  školákoch Nike a Leovi. Stretnutie s kamarátmi Terkou a Kubkom bude určite zaujímavé nielen pre detičky, ale aj rodičov, ktorí dostanú 22x+10x rady do bežných i nebežných denných situácií.

V piatok 8.11. Martin Šiška predstaví Zviera z inej planéty, s Jaroslavou Kuchtovou deti odhalia, čo všetko dokážu malí, usmievaví, pracovití, roztomilí Mravčekovci, a Roland Cagáň bude hľadať Sebastiána. Miro Jaroš príde pokrstiť novú knižku Zuzany Haasovej, Cirkus romána. Tešiť sa môžete aj na parádny cirkusový sprievod. Príďte včas, aby ste zábavnú šou nezmeškali! Že nestíhate?

Miro Jaroš na Bibliotéke nebude chýbať ani v sobotu 9.11., keď pre zmenu pokrstí knižku Adriána Macha s názvom Gerda 2 - Strach má veľké oči.

biblio18 obr1

Zdroj: Incheba

Dievčenské šušušu - priateľské rozprávanie sa o priateľstvách násťročných s autorkou Lenkou Riečanskou a dievčenskými múzami umeleckého štúdia Múza Bratislava určite poteší všetky malé slečny. A prídu aj OTECKOVIA! Pre všetkých milovníkov obľúbeného denného seriálu sa v sobotu o 14:00 chystá akcia, ktorú nesmú zmeškať. Predstavitelia hlavných postáv – populárnych Oteckov – prídu spoločne so scenáristkami seriálu Hanou Lasicovou a Katkou Mikulíkovou uviesť do života Oteckovník – motivačný celoročný zápisník, bez ktorého sa nezaobíde žiaden fanúšik seriálu.

Otec, mama, poď mi čítať! Že túto vetu často počúvate od svojich detí? V nedeľu 10.11. sa dozviete, ako deťom čítať správne. Detičky zasa spoznajú napríklad obľúbenú Mackovu rodinu. To však rozhodne nie je všetko, program pre malých čitateľov je doslova nabitý zábavnými a rozprávkovými aktivitami. Príďte si hoci len tak posedieť, oddýchnuť si a začítať sa. Atmosféra Bibliotéky je na to ako stvorená.

Kompletné sprievodné programy nájdete na https://bit.ly/2BqM2k1!

biblio18 obr4

Zdroj: Incheba

Napíšte komentár