26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Detské oslavy s virtuálnou realitou

Autor: Maria Bodnarova, Foto: vrbratislava.sk
Adresa:Panenská 23, Bratislava - Staré mesto Telefón:+421 907 231 985 E-mail:office@vrbratislava.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Silné zážitky pre všetky deti.

Virtuálna realita ponúka široké spektrum najrozmanitejších hier a zážitkov, kde si na svoje prídu deti aj puberťáci. Počas Vami zvolenej dĺžky programu sa deťom venuje skúsený animátor, ktorý ich prevedie najneobyčajnejším dňom ich života pri akejkoľvek veľkej skupine.

Deti zažijú podmorský svet so starým stroskotaným vrakom alebo veľrybou v životnej veľkosti, prieskum vesmíru, kooperačné hry, kreatívne hry, adrenalínové zážitky, môžu si vyskúšať zalietať, spoločne prekonávať strach z tmy alebo výšok, objaviť svoje skryté talenty a hlavne sa kvalitne zabaviť. Máme vytvorený program pre všetky vekové kategórie, stačí uviesť počet osôb a my Vám odporučíme vhodný hrací priestor. Virtuálna realita je vhodná pre deti od 6 rokov po seniorov. A pre deti okrem klasického herného, ponúkame aj edukačný, edukačno-herný a kreatívny program, všetky v jednotnej cene. Vzhľadom na to, že podnik má vlastný bar, občerstvenie je hneď po ruke a samozrejme je tiež možné dohodnúť občerstvenie dopredu.

Pre viac informácií využite kontakty v hlavičke.

Cena: 33€/1h, 1 hrací priestor.

Otváracie hodiny:

  • Pon - Štv: 16:00 - 23:00
  • Pia - Sob: 16:00 - 00:00
  • Ned: 16:00 - 23:00
  • Aj na sviatky.
  • Po dohode otvárame podnik skôr.

Napíšte komentár