11. 05. 2024 Blažena 20°C Skoro jasno

Festival maskotov 2019

01.08.2019 Autor: Annie, Foto: PARK SNOW Donovaly
Termín: 31.08.2019 Mesto:Donovaly Zdroj:stránka organizátora
Maskoti2019 doplneneLoga

Zdroj: PARK SNOW Donovaly

Už tradične sa ku koncu letných prázdnin môžu deti tešiť na veľmi populárnu akciu v známom rekreačnom stredisku neďaleko Banskej Bystrice na Donovaloch. V sobotu 31. augusta 2019 sa tu uskutoční už 6. ročník letného festivalu maskotov s bohatým sprievodným programom pre najmenších návštevníkov.


Program festivalu bude prebiehať v areáli údolnej stanice lanovky na Novú hoľu a adrenalínového centra FunArény Donovaly pri Husky bare v dopoludňajších hodinách medzi  10 a 12 hodinou. Deti sa budú mať možnosť stretnúť so svojimi rozprávkovými hrdinami, ktorých doteraz videli len v knižkách či na televíznej obrazovke. Spolu sa predstaví 20 maskotov, detičky si zatancujú na minidiskotéke s Mimoňom, Kubkom a Maťkom, Včielkou Majou a Vilkom, Patom a Matom, Mášou a ďalšími. Celá akcia bude ukončená spoločným fotením maskotov s deťmi a ich rodičmi.

Posledný augustový víkend bude na Donovaloch patriť deťom, po festivale maskotov bude rozlúčka s letnými prázdninami pokračovať na Hoteli Šport s Tárajkom a Popletajkou.

 

Napíšte komentár