23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

V polke prázdnin do Mlyniek

17.07.2019 Autor: Annie, Foto: kht.sk
Termín: 28.07.2019 Mesto:Zvolen Zdroj:stránka organizátora

vlak

Klub historickej techniky pri rušňovom depe Zvolen v spolupráci so Železničným múzeom Vás srdečne pozýva na jedinečnú nostalgickú jazdu historickým vlakom zo Stanice Zvolen do Mlyniek a späť.

Na čele vlaku sa predstaví dieselová lokomotíva T678.012 " pomaranč, res. Cénula". Súprava bude pozostávať z historických vozňov s dreveným interiérom. Súčasťou súpravy bude vozeň na prepravu bicyklov( v obmedzenom množstve) a bufetový vozeň s možnosťou zakúpenia malého občerstvenia a upomienkových predmetov

Pri pomalšej jazde vlaku sa Vám naskytnú neopakovateľné pohľady na krásu prírody Horehronia a Slovenského Raja pričom môžete navštíviť také krásne miesta ako Dobšinská ľadová jaskyňa, Obec Stratená alebo prenádhernú Palcmanskú Mašu, najväčšiu vodnú nádrž na území Slovenského raja s možnosťou rekreačných aktivít.

Dôležité informácie:
Cestovné lístky na podujatie budú predávané priamo vo vlaku, pričom lístky, preukazy a zľavy iných dopravcov nebudú akceptované. Vo vlaku platí prepravný poriadok ŽSR. Zmena programu vyhradená. Účasť je na vlastnú zodpovednosť.

 

Napíšte komentár