24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Pstruhy v Abelande

21.06.2019 Autor: Laura , Foto: abelanddedinka
Termín: 22.06.2019 Mesto:Bratislava Čas:10.00 Zdroj:stránka organizátora
sumec luki ja matus 1

Zdroj: abeland dedinka

 
Túto poslednú sobotu letnej sezóny  22. júna vás pozývame na deň rýb do našej Gazdovskej dedinky v Lozorne. Abeland najbližšie otvoríme po prázdninách 7. septembra.

Ako každý 
rok na konci júna túto sobotu budete si môcť chytiť svojho pstruha. Buď si ho odnesiete domov, alebo väčšina lovcov a lovkýň chce, aby sme ho upiekli v Abelande. Takže sa vám 
budú venovať naši synovia Luki a Matúško, aby ste to  zvládli. Sú obaja na fotke so sumcom..... A náš kamarát Pali  s rodinkou vám ich bude piecť.  
S deťmi pozrite všetky naše 
 ovečky s jahniatkami, kozy s kozliatkami a Kravu Popelku s  malou Nugetkou. Na kŕmenie môžte priniesť nakrájané jablká,  mrkvu, výnimočne suché pečivo a chlieb v malom množstve.
Ponúkneme vám čerstvý ražný kváskový chlieb. Nachystáme  domáce špeciality, polievku, bryndzové a makové halušky,  koláčiky a nejaké prekvapenie. Samozrejme v kolibe si dajte  aj Tomiho domáce bylinné limonády.. Otvorené bude za  každého počasia začneme o 10 a kvôli hostine skončíme už o 16.30 hodine. S lovom pstruhov skončíme skôr, okolo 15 hod,  aby sme ich stihli upiecť.

Prosíme neparkujte na 
 trávnatej ploche vľavo od zákazu vjazdu, susedia sa hnevajú, vďaka.....Radšej ostaňte pri priehrade, alebo choďte až na naše parkovisko. 

Dedinka remesiel a umenia Abeland

Napíšte komentár