25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Deň detí na nádvorí Starej radnice

27.05.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 01.06.2019 Mesto:Bratislava Čas:10.00 - 18.00 Zdroj:stránka organizátora
pop akademia

Zdroj: FB POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj

Stretnete sa s kráľovnou a kráľom rytierskych princezien a malých rytierov, uvidíte naše prvé korunovačné klenoty: koruna pre POP, najväčšie plyšové srdce na svete, tiež vás bude čakať truhlica plná pokladov, zažijete bublinový dážď a rôzne osobnosti vám prečítajú povesti z historických kníh Prostonárodné slovenské povesti od pána Dobšinkého. V tento čarokrásny deň ožijú rozprávkové bytosti z povestí, ktoré sa nám po čítaní rozpŕchnú krížom krážom v celom Starom Meste, aby mohli ďalej dobro šíriť spolu s našimi modrými plyšovými víľami.

program

Zdroj: FB POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj

Čítať povesti z historických kníh Prostonárodných slovenských povestí, budú vzácni zatiaľ tajní hostia, pre niekoho z ďalekých krajín a pre niekoho nie. 
Dôležité pre kráľovnú a kráľa z POP akadémie je, aby sa všetky deti čarokrásne cítili. 
Tešíme sa na vás a ďakujeme Múzeum mesta Bratislavy a všetkým čítajúcim osobnostiam, rozprávkovým postavičkám z povestí, našim modrým vílam a všetkým, ktorí nám pomohli vytvoriť nádherné kostými a atmosféru, aby sa nám čo najvernejšie podarilo splniť malé-veľké detské sny, ktoré majú všetky deti, aj tie  Zázračné deti.

Program je vystavený:
1. účelovo každú hodinu podobne aby si deti zvykli a každú hodinu si deti užili vnímaním programu a nie boli vyrušované okolitými rušivými elementami, inak napísané aby ozaj tie povesti aj počúvali, nie len počuli 
2. je krátky (každú hodinu jedna povesť) lebo všetky deti vydržia iba "chvíľu" počúvať a potom sa chcú hlavne fotiť s osobnosťami, kráľovskou rodinou a rozprávkovými bytosťami 
3. bez hlučnej hudby, lebo sú deti, ktoré hluk naozaj bolí v uškách, 
4. jednoducho ale predsa vždy kúsok inak, lebo prekvapenia máme radi úplne všetci, nech máme hocikoľko rokov, 
5. v priestoroch menšieho nádvoria z dôvodu pocitu bezpečného kontrolovateľného priestoru, ktorý ocenia ako deti tak aj maminy.

Dátum: sobota, 1.06.2019
Miesto: nádvorie starej radnice, Bratislava

Napíšte komentár