23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

COQUI

Autor: Zuzka, Foto: coqui shoes.sk
Adresa:Poprad Telefón:+421 901 760 001 E-mail:podporasvk@coqui.shoes www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Produkty Coqui sa vyznačujú vysokou kvalitou. Vysoký dôraz sa kladie hlavne na zdravotnú prospešnosť produktov ! A práve preto značka COQUI používá iba prvotriedne  materiály, ktoré hravo dosahujú mechanické a hygienické štandardy, ako napríklad opakované ohýbanie, protišmykovosť, antibakteriálne účinky... Obuv Coqui je pravidelne testovaná nezávislými laboratóriami na zabezpečenie súladu s hygienickými predpismi po celom svete.

Ak hľadáte ideálnu obuv pre vaše voľné chvíle, hľadáte kvalitu, pohodlie a zdravie pre nôžky Vaších detí,  tak značka Coqui je správnou voľbou. Coqui je certifikovaná obuv, dizajnovaná na Slovensku a má v ponuke obuv nielen pre deti, ale pre všetkých členov vašej rodiny. 

Blíži sa leto a detská letná obuv Coqui vyniká nízkou váhou a vďaka otvorom je dobre priedušná. . Ergonomický tvar podporuje prirodzenú polohu chodidla a remienok udrží nožičku pevne v topánke. Stielka tlmí nárazy a odľahčuje tak detskú nožičku. Otvory zaistia odvod vlhkosti a špiny.  Antibakteriálny materiál znižuje riziko prenosu bakterií. Je tak ideálna na pieskovisko, k bazénu alebo ako domáce papučky. Podrážka nefarbí a nešmýka. Určite oceníte aj ich jednoduchú údržbu - stačí umyť vodou.

coqui9

Zdroj: coqui.sk


coqui1

Zdroj: coqui.sk

                                                                                                           

Modely z kolekcie Coqui sú vhodné pre všetkých členov rodiny, pre každú sezónu a príležitosť. Či už ste doma, v práci, v škole alebo na dovolenke. V ponuke je  viac ako dvesto rôzných štýlov obuvi a  v toľkých farebných kombináciách, že je dokonca ťažké si vybrať :)

V ponuke: 

  • Gumáky

  • Sandále
  • Žabky
  • Baleríny
  • Tenisky 
  • Detské a dámske zimné topánky
  • Retro snehule

Materiály a technológia

CoquiAirTM : 
Zabezpečuje vysokú mechanickú odolnosť, rozmerovú stabilitu a takmer nulovú absorpciu tekutín. Chráni šľachy a kĺby vďaka mimoriadnej absorpcií úderov a vibrácií pri kontakte s pätou. Patentované ergonomické vlastnosti v testoch preukázali zníženie svalovej únavy o 62,6% v porovnaní s chôdzou na boso. Antimikrobiálne vlastnosti sú podporené uzavretou bunkovou štruktúrou materiálu, ktorý je odolný voči pachom a baktériám. CoquiAirTM je ľahký ako pierko a ľahko sa čistí mydlovou vodou.

CoquiFlexTM: 
Je vyrábaný najmodernejšími metódami . Výsledkom je materiál omnoho ľahší a mäkší ako bežné lisované PVC. Je veľmi pružný a dokonale sa prispôsobí vašej nohe. Obuv vyrobená z tohto materiálu je antibakteriálna, odolná a ľahko sa čistí. Nezanecháva stopy na podlahách a je protišmyková. Vďaka mäkkosti podrážky absorbuje nárazy a chráni tak šľachy a kĺby pri každom kroku.

Skúšky a certifikácia

Zdravie našich klientov  je pre nás absolútnou prioritou. Na výrobu našej obuvi používame kvalitné, vysoko odolné, bezpečné, antibakteriálne a zdravotne nezávadné materiály.  A aby sme vám mohli predložiť hodnoverné potvrdenie tohto tvrdenia, nechali sme niektoré z našich modelov pre vás otestovať práve v inštitúte pre testovanie a certifikáciu v Zlíne. 

Značke COQUI sa darí kvôli  výrobe produktov vysokej kvality, sociálnej zodpovednosti a znižovaní nášho vplyvu na životné prostredie!

c3

Zdroj: coqui.sk

coqui 8

Zdroj: coqui.sk

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Lenka 07.01.2023, 14:43

    Odporúčam eshop, veľmi spokojná s kvalitou tovaru

  • Tatiana Lakomá 08.01.2021, 19:07

    máme letné sandálky, určite odporúčam,pohodlné, pekné aj ked samozrejme cena je vyššia

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár