01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Trávnica v pohybe 2019

26.04.2019 Autor: Externý prispievateľ, Foto: radixslovakiaoz
Termín: 08.05.2019 Mesto:Trávnica Čas:od 9.00 hod Zdroj:stránka organizátora

2019 05 08 plagat beh

Trávnica v pohybe 2019

Po minuloročnom úspešnom podujatí Vás pozývame opäť stráviť voľný sviatočný deň - streda 8.máj športom, čaká na Vás pohyb vonku v malebnej dedinke Trávnica (kúsok od Podhájskej), športová súťaž v behu (kategórie ušité na mieru podľa veku zúčastnených) ako aj možnosť absolvovať ktorúkoľvek trasu na bicykli  a sprievodné podujatie lukostreľba a kreatívne dielničky - možnosť vyrobiť srdiečko na Deň matiek. Registrácia začína o 9.00 na futbalovom ihrisku, keď si pribalíte plavky, poobede sa môžete vykúpať v Podhájskej, registrované čísla budú zlosovateľné o permanentky na TK Podhájska.

Dĺžka hlavnej trasy je cca 6,6 km, vedie po náučnom chodníku Fauna a flóra Trávnice, ale pripravili sme viacero kratších trás, t.j. hodnotených bežeckých kategórií (rozdelených podľa pohlavia a veku súťažiaceho) a aj nehodnotenú kategórie pre malé deti, mamičky s kočíkmi, kolobežky, seniorov i priaznivcov nordwalkingu. Zraz registrovaných účastníkov a ich fanúšikov z hodnotených aj nehodnotených kategórií je o 9:00 v Trávnici na futbalovom ihrisku.

Registrácia je potrebná pre hodnotené aj nehodnotené kategórie cez formulár. Uzávierka elektronickej registrácie je v nedeľu 05.mája 2019.

Sprievodné podujatie je streľba z luku a tvorivé dielničky (drôtikovanie  a enkaustika ako darčeky na deň matiek).

Príďte si zašportovať a zabaviť sa s celou rodinou.

Tešia sa na Vás organizátori podujatia.

Napíšte komentár