25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Súkromná materská škola SiMa

Autor: Danka, Foto: centrumsima.sk
Adresa:Trenčianske Stankovce č.273, 913 11 Trenčianske Stankovce Telefón:0918 364 300 E-mail:info@centrumsima.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Sme menšia súkromná materská škola, poskytujúca celodennú a poldennú 
starostlivosť 
pre deti od 2-6 rokov. Sme škôlka rodinného typu a našim cieľom je, aby sa u nás dieťatko cítilo ako doma. Chceme, aby sa dieťa zábavnou formou naučilo vnímať okolitý svet. Zameriavame sa na to, aby všetky naše činnosti obsahovali prvky tvorivosti a hry. Preto volíme aj nižší počet detí v triedach, čo umožňuje individuálnejší prístup k deťom. U detí dbáme na vytvorenie vzťahu k hudbe, umeniu a prírode. Každý deň spoznávame svet okolo nás. Keď to dovoľuje počasie snažíme sa byť vonku čo najviac.  Všetky aktivity sú tvorené hravou formou.

Sídlime v nových priestoroch zrekonštruovanej budovy, ktorá bola navrhnutá, realizovaná a špeciálne uspôsobená potrebám detičiek. Budova sa nachádza v kľudnom prostredí s peknou záhradou. Snažíme v deťoch pestovať zdravý životný štýl. Nesnažíme sa deti meniť, len chceme rozvíjať ich vlastný potenciál. Vaše deti berieme ako by boli naše vlastné a tak sa o nich aj staráme. Každé dieťa je iné a každé dieťa je výnimočné.

Čo ponúkame : anglický krúžok- pričom angličtinu hravou formou zaraďujeme aj do bežných každodenných aktivít, návšteva logopéda priamo v škôlke, výučba formou montessori, tanečný krúžok, spoznávanie slovenských aj zahraničných sviatkov, hudobná výchova pod odborným vedením, výchova k zdravému životnému štýlu a hygiene, spolupráca s rodičmi, oslavy narodenín s fotografom, výlety do prírody kde spoznávame svet, podpora všestranného rozvoja a sebavedomia, yoga pre najmenších.

 

Napíšte komentár