01. 05. 2024 Sviatok práce 25°C Jasno

Gigantická veľkonočná kraslica

23.03.2019 Autor: Petra, Foto: kosicezapad.sk
Termín: 14.04.2019 Mesto:Košice Čas:15:00 Zdroj:stránka organizátora
IMG 5063

Zdroj: kosicezapad.sk

Veľkonočné zábavné popoludnie najväčšej košickej časti Košice Západ Terasa pred OC Galéria Košice na Terase 14. apríla o 15.00 h., počas ktorého si spoločnými silami ozdobíme obrovskú, 2,5 metrov vysokú kraslicu :)
Detské tvorivé dielne
Okrem toho sa deti môžu tešiť na tvorivé dielne, súťaže či maľovanie na tvár, skákací hrad a workshopy, ktoré budú v rukách animátorov zo Súkromná stredná odborná škola Bukovecká 17 v Košiciach - EPAS.
Starostovská štrúdľa a koláčiky z vašej kuchyne
Pri dobrej nálade si pochutnáme aj na starostovskej štrúdli, veľkonočných koláčikoch z našej domácej dielne a nejakom tom varenom nápoji / detský punč i varené vínko pre rodičov :) Veeeeľmiiii však oceníme aj vaše vlastné pekárske výtvory, za ktoré vás oceníme športovým tričkom Terasy. Stačí doniesť pár kúskov vášho obľúbeného koláčika, umiestniť ho na pripravený "veľkonočný stôl" a podeliť sa tak o svoju pochúťku s ostatnými. Ak by sa takáto myšlienka ujala, mohla by z toho byť aj zaujímavá "koláčová" tradícia na najväčšom košickom sídlisku.
Čím viac ozdôb, odkazov či malieb na kraslici vytvoríme, tým jedinečnejšia tá naša, Terasanská kraslica ostane pre pohľady až do konca Veľkonočných sviatkov, keďže bude 10 dní vystavená a večer príjemne osvetlená uprostred námestia pred Galériou.
* V prípade nepriaznivého počasia bude akcia prebiehať na prízemí vo vnútri OC Galéria, medzi eskalátormi pred Dráčikom.

Tešíme sa na Vás! Vstup (ako inak) voľný :)

Napíšte komentár