26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Kurz Scrapbookingu - Výroba exploding boxu (darčekovej krabičky)

26.02.2019 Autor: O.Z. Rodinná Rozprávka, Foto: rodinnarozpravka.eu
Termín: 16.03.2019 Mesto:Žilina Zdroj:stránka organizátora

Scrapbooking

Srdečne Vás pozývame na kurz scrapbookingu, kde spoznáte čaro papiera:-)v sobotu 16.marca 2019 od 09:00 do 13:00 v priestoroch Rodinného Centra Rozprávka. Kurz je vhodný pre začiatočníkov.

Cena kurzu: 28 eur, v cene je zahrnutý materiál potrebný na výrobu, pomôcky, drobné občerstvenie, platba vopred na účet

Prihlásenie: prihlasovanie je možné na e-mail: papieriky@outlook.com
Kontaktné údaje: Mgr. Jana Galbavá – Papieriky, www.facebook.com/papierikypreteba, 0915 033 231

Vysvetlíme si čo je to scrapbooking a cardmaking. Ukážeme si ako sa používajú papiere, lepenkové výrezy a rôzne ozdôbky, ale aj rôzne pomôcky ako rezačka, raznice, šablóny, skalpel, pásky a vyskúšate si aj prácu s vyrezávacím strojom Xpress.
Okrem týchto teoretických informácií, si ukážeme naživo veľa trikov a aj mnohé techniky, ktoré použijeme prakticky pri výrobe exploding boxu – darčekovej krabičky.

Táto čarovná krabička je nádherným darčekom či pamiatkou. Je využiteľná ako originálny spôsob darovania peňazí na svadbu či na narodeniny, môže slúžiť aj na darovanie darčekového poukazu či menšieho darčeku. Na kurze si povieme ďalšie možnosti jeho použitia a zdobenia.
Pred kurzom si individuálne dohodneme aký typ exploding boxu by ste si chceli vyrobiť, na akú príležitosť, takže kurz bude prispôsobený Vášmu výberu.

Účastníci po kurze obdržia 12 % zľavový kupón na jeden nákup v eshope www.yaycraft.sk
POZOR: Ak sa kurzu nebudete môcť z akýchkoľvek dôvodov zúčastniť, máte možnosť poslať náhradníka. Nie je možné vrátiť kurzovné.

Napíšte komentár