20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Výstava LEGA v bystrickej Europe

18.02.2019 Autor: Annie, Foto: bystricoviny.sk
world of bricks 848x485

Zdroj: bystricoviny.sk

Termín: 27.06.2022 a ďalšie Mesto:Banská Bystrica Zdroj:stránka organizátora

Unikátnu výstavu stavebníc si nielen detskí nadšenci legendárnych kociek vyskladaných do čarokrásnych scénok môžu pozrieť už v týchto dňoch v priestoroch Europa Shopping Center v Banskej Bystrici. Najväčšia súkromná výstava LEGO do 1 000 m2 nadchne svojou veľkosťou ako aj originálnymi námetmi jednotlivých prevedení.

Dych berúce inscenácie z lega ako aj interaktívne možnosti jeho skladania nájdete na výstave, ktorá bude nainštalovaná v priestoroch Europa Shopping Center až do 27. júna 2022. Spomedzi zobrazovaných scénok vás uchváti pohľad na výjavy zo Zábavného parku, série Powerminers, Jurského parku či historických udalostí, ako napríklad Vylodenie v Normandii a mnohé ďalšie.

Ak naopak patríte medzi aktívnych staviteľov, alebo je LEGO súčasťou vášho času tráveného s rodinou, určite navštívte LEGO detský kútik s tisíckami stavebníc, pripravenými pretaviť sa v magické scénky práve pod rukami vašich detí. V detskom kútiku si malí stavitelia rozvinú svoju jemnú motoriku a zároveň sa budú kochať pohľadom na úžasné prevedenia známych rozprávok či príbehov.

Svoje umiestnenie tu našiel Harry Potter, Ninjovia, Vikingovia aj objavitelia Antarktídy a ďalšie príbehy blízke nie len detským divákom. Detský kútik nájdete otvorený v čase od 11:00 -19:00 hod. na 1. poschodí centra.

Všetky inscenácie je možné si prezrieť na chodbách centra od prízemia až po 2.poschodie v čase otváracích hodín až do 27. júna 2022.

Do výstavy za zapojila aj domáca predajňa hračiek v Europa SC ALLTOYS, ktorá do 27. júna poteší všetkých zákazníkov a k nákupu stavebnice LEGO dostanú milý darček.

 

Napíšte komentár