26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Detský divadelný krúžok v Bielom divadle

06.09.2018 Autor: Biele divadlo, Foto: vlastný archív
Miesto:Karloveská 2951/64 Termín: 12.09.2018 Mesto:Bratislava Čas:16.00 Zdroj:stránka organizátora

dodatocnynaborBD

Biele divadlo aj tento rok otvára svoje brány novým členom.  Príďte na zápis 12.9.2018 o 16:00 do Bieleho divadla, a my pre vaše dieťa nájdeme tú správnu divadelnú rolu. :) 

Všetky informácie a prihlasovanie nájdete na www stránke alebo email: bd.predstavenia@gmail.com 

KDE: Karloveská 64, Bratislava – Karlova Ves


---

Pramienok (nové deti, deti s krátkou divadelnou skúsenosťou; 7-12)
Detské divadelné štúdio dáva deťom možnosť skúmať svoj pohľad na svet a na seba v ňom. Následne sa o svoje zistenia a názory delia v skupine s ostatnými prostredníctvom skupinových a individuálnych hereckých cvičení a hier. Každý však vidí svet svojimi očami. Deti v skupine majú tak užasnú príležitosť nazrieť na vec z rôznych uhlov pohľadu, čím sa im rozvíja schopnosť empatie a tým aj ich herecká a osobnostná stránka. 

Detské divadlo(skúsenejšie deti; 8-12)
Kurz je zameraný na zdokonaľovanie hereckých techník, schopností vystupovania a prejavu u detí, ktoré už majú predošlé skúsenosti z divadelných dosiek. V rámci kurzu budú pracovať jednak na príprave predstavenia, ktorého motív bude vybraný s ohľadom na aktuálne potreby a záujmy detí, jednak však aj na autorských scénkach, vďaka ktorým majú možnosť bez obmedzení otvoriť brány vlastnej kreativite. Okrem hereckej zložky budú vedení aj k aktívnemu záujmu o prípravu kostýmov a rekvizít a budú mať možnosť predstavenia tvorivo rozvíjať podľa vlastných predstáv. Keďže však ide o kurz venovaný deťom, nebude chýbať ani množstvo divadelných hier, ktoré sa budú riadiť princípmi dramatickej výchovy.

 

 

 

Napíšte komentár