24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Škola korčuľovania - ukážková hodina + zápis

06.09.2018 Autor: Annie, Foto: skolyquovadis.com
Termín: 13.09.2018 Mesto:Zvolen Zdroj:stránka organizátora

inline

Krúžok korčuľovania, ktorý už vlastne tento rok nie je len inline ale aj ľadový. Inline korčuľovanie bude v telocvični 9. ZŠ Nám. mládeže Zvolen – Západ vždy v utorky o 18.00 hod. Ľadové korčuľovanie upresníme podľa rozpisu ľadovej plochy.

Pripravte si preto kolieskové ale aj ľadové korčule, prvý krát sa vidíme na ukážkovej hodine vo štvrtok 13.9.2018 o 18.00 hod. v telocvični 9. ZŠ Nám. mládeže Zvolen – Západ, potom vždy vo štvrtky o 18.00 hod. Nezabudnite si priniesť kolieska, prilby a chrániče. Ľadovú plochu upresníme.

Krúžky sú určené pre deti vo veku od 5 do 15 rokov, prípadne aj starších.

Poplatok za oba krúžky je na šk. rok 2018/2019 stanovený na 10,- €/mesačne.

Prihlášky prosíme odovzdať na ukážkovej hodine, na najbližšom tréningu, alebo doručiť priamo na SCVČ Quo Vadis, prípadne po dohode aj iným spôsobom (osobne) nie neskôr ako 15.9.2018.

Zároveň Vám ponúkame možnosť zaradiť sa medzi športovcov a pretekárov športového klubu Freestyle Zvolen pod záštitou Slovenského rýchlokorčuliarskeho zväzu, zaradiť sa do riadneho tréningového procesu a zúčastňovať sa pretekov na kolieskových korčuliach v disciplínach rýchlostného kolieskového aj ľadového korčuľovania - Speed skating, alebo korčuľovania vo voľnom štýle – Freestyle slalom pod hlavičkou Freestyle Zvolen.

Tešia sa na Vás tréneri Freestyle Školy korčuľovania Zvolen:
Janka Martinčová – kondičná trénerka (SAKT) a trénerka korčuľovania na ľade aj kolieskach (SRZ),
Marcela Vavrincová – trénerka krasokorčuľovania (SKRZ) a inštruktorka kolieskového korčuľovania,
Pavel Latta – kondičný tréner (SAKT), tréner ľadového hokeja (SZĽH) a tréner korčuľovania na ľade a kolieskach (SRZ).

 

Napíšte komentár