19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Bezpečene do školy

04.09.2018 Autor: MS, Foto: ruzomberok.sk
Termín: 06.09.2018 Mesto:Čutkovská dolina Zdroj:stránka organizátora

download

Mesto Ružomberok a Mestská polícia Ružomberok pozývajú všetky deti materských škôl, základných škôl a širokú verejnosť na podujatie Bezpečne do školy.

Svojou účasťou akciu podporia: Policajný zbor Slovenskej republiky - Ružomberok, Zbor väzenskej a justičnej stráže Ružomberok, Hasičský a záchranný zbor Ružomberok, Horská záchranná služba, Rýchla zdravotnícka pomoc, Slovenský červený kríž Liptovský Mikuláš a Vojenský útvar Ružomberok.

Súťaže pre deti pripraví Centrum voľného času Elán Ružomberok.

Deti sa budú môcť zoznámiť s technikou a vybavením jednotlivých policajných a záchranných zložiek, dynamické ukážky pripravia psovodi Zboru väzenskej a justičnej stráže a Policajného zboru, ako aj Hasiči.

Tešíme sa na Vašu účasť. 

Zmena programu vyhradená.

Upozornenie: Na podujatí „Bezpečne do školy" budú vyhotovované fotografie a video záznamy prevádzkovateľom „Mesto Ružomberok, Nám. A. Hlinku 1098/1, 034 01 Ružomberok, IČO 00315737" za účelom propagácie na webovom sídle prevádzkovateľa, facebookovej stránke, youtube channely, v periodických a neperiodických materiáloch prevádzkovateľa, prípadne v ďalších médiách.

Napíšte komentár