27. 04. 2024 Jaroslav 20°C Polooblačno

CrossFit Kids

03.09.2018 Autor: Danka, Foto: crossfitproton.sk/rozvrh/crossfit-kids/
Termín: 10.09.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

silne deti

Primárnym cieľom CrossFit Proton Kids programu je poskytnúť bezpečné, pozitívne a zábavné prostredie pre Vaše deti, v ktorom sa naučia nielen správne hýbať, ale budú motivované neustále sa zlepšovať a tešiť sa na každý ďalší tréning.

Kids program je o prepojení zábavy a zdravého pohybu. Ten je pre dieťa kľúčový už od skorého veku, pretože včasné osvojenie si správnych pohybových návykov im dopraje aktívnejší a hlavne zdravší život v dospelosti. Všetky naše CrossFit Kids hodiny sú vedené skúsenými vyškolenými trénermi(Tina a Adrian), ktorí ako jediní na Slovensku spĺňajú podmienky na vedenie oficiálnych CrossFit Kids hodín. CrossFit Proton je taktiež jediným oficiálnym CrossFit boxom na Slovensku, ktorý má povolenie prevádzkovať CrossFit Kids.

Mnohokrát sa deti snažia napodobniť svojich rodičov a naši dospelí členovia rozhodne dávajú perfektný príklad svojim deťom, že hýbať sa je zdravé v každom veku. Vďaka CrossFit Kids hodinám vieme dopriať rovnaký zážitok a správne vedenie aj mladšej vekovej kategórii športovcov.

Deti majú dostatok času na naučenie sa všetkého potrebného, a tiež osvojenie si pohybových aktivít, ktoré bohužiaľ dnešnou pretechnizovanou dobou počítačov a tabletov postupne strácajú. Vďaka profesionálne pripravenému programu sa zdokonalia v mechanike základných funkčných pohybov, zlepšia svoju kondíciu, obratnosť, zručnosť a v neposlednom rade aj silu. To všetko v príjemnom a zábavnom prostredí, kde sa budú stretávať s rovnako naladenými rovesníkmi, s ktorými sa nebudú nudiť ani minútu. A k tomu všetkému im pribalíme ešte dobrú náladu, pretože našim cieľom je, aby každé dieťa odchádzalo z tréningu s úsmevom a chuťou vrátiť sa čo najskôr späť.

CrossFit Proton Kids program je určený pre deti od 5 do 12 rokov a teenagerov od 12 do 17. Náš program je variabilný, zahrňuje funkčné pohyby, ktoré sa deti učia zážitkovou a zábavnou formou! Vďaka Kids programu sa zlepší kvalita ich života a zdravia, a tiež to bude mať pozitívny vplyv na ďalšie športy, ktorým sa venujú.

Ak máte záujem prihlásiť svoje dieťa alebo teenagera, vyplňte prosím dotazník a pošleme Vám podrobné informácie o samotnom kurze. Tréningy budú prebiehať v pondelok a v stredu, v prípade zvýšeného záujmu budú pridané ďalšie termíny.

Napíšte komentár