26. 04. 2024 Jaroslava 16°C Skoro jasno

Dračie dni na zámku 2019

22.08.2018 Autor: Laura , Foto: Smolenické kultúrne leto
Termín: 11.08.2019 a ďalšie Mesto:Smolenice Čas:10.00 - 19.00 Zdroj:stránka organizátora

Dracie dni programRytieri, princezné a draci. Nič z toho v dobrej rozprávke nesmie chýbať! Nechajte sa vtiahnuť priamo do deja a prežite spolu s nami napínavé príbehy, ktoré sa rozhodne nezaobídu bez aktívnej účasti malých bojovníkov a víl. To všetko pod patronátom dobrého kráľa Marka Igondu. Na čarovný Smolenický zámok počas tohto unikátneho rodinného podujatia opäť raz priletí aj drak Vavrinec. No tentokrát si na pomoc privedie aj dvoch dračích kamarátov!

Spolu s príbehmi na vás čaká pestrá paleta nevšedných vôní, chutí a sprievodných aktivít, ktoré potešia malých aj veľkých. Tešiť sa môžete na dračie divadielko, dračie rozprávky, streľbu z luku či prehliadku zámku s výstupom na zámockú vežu. Stredoveký víkend v Smoleniciach bude počas celého programu sprevádzaný aj Zámockým jarmokom, kde svoje výrobky odprezentujú lokálni remeselníci a predajcovia. Kapacita zámockého nádvoria je obmedzená, miesto si však môžete poistiť zakúpením lístku online.

Podujatie však nebude len o zábave a hudobných zážitkoch, ale aj o dobročinnosti. Na liečbu malej Emky Krajčírovej venujeme 2% z ceny každého predaného lístka. Na mieste sa tiež môžete tešiť na kreatívny kútik Nadácie Adeli. Príďte sa zabaviť do Smoleníc a prispejte tým aj na dobrú vec!

Kúpiť lístok

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Patricia V. 10.12.2018, 10:58

    Veľmi sme sa tam tešili to to leto v 2018. A asi nielen my, ale aj iní. Vstupné dosť vysoké. Vošli sme cez bránu a išli sme sa pošľapať vzájomne. Divadlo, rozprávka o drakovi bola perfektná. Kostými a herecký výkon super. Moderáror skvelý. Za to to to vstupne stálo. Ale jeden bufet na toľko ľudí, to bolo neúnosné a tak sme čakali vyše 45 min na jedlo a pitie. Keď sme dostali chuť na kávu, radšej sme si to rozmysleli pri pohľade na ten rad ľudí. Divadielko malo asi 5x viac fanúšikov ako bola kapaita divákov. Celé to prostredie bolo poddimenzované. Pravdepodobne kampaň mala väší úspech ako počítali organizátori. Stačilo by väčší priestor, viac stánkov a bolo by to dokonalé. Ale vidím, že aj bud.rok príde drak do tesného priestoru. :-(

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár