25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Hotel Karos Spa****

Autor: MS, Foto: karos-spa.hu
Adresa:H-8749 Zalakaros, Alma utca 1. Telefón:+36 93 542 550 E-mail:sales@karos-spa.hu www:stránka organizátora
Hodnotenie:

hotelkulso

Zážitky Zalakaros… Čaká vás Hotel Karos Spa!

Spoznajte aj vy jedno z najkrajších malých miest v Maďarsku, známe svojou očarujúcou liečivou vodou, krásnou krajinou, lahodným vínom a samozrejme aj pohostinnosťou! Toto báječné mestečko plné kvetov je Zalakaros…Kúpalisko, ktoré kedysi navštevovali skôr naši starí rodičia, ponúka teraz širokú škálu služieb pre celú rodinu po celý rok. Vďaka svojim skvelým programom a vynikajúcim gastronomickým špecialitám nájdete v tomto kúpeľnom komplexe dobrodružstvo aj liečenie a zaručuje nezabudnuteľný odpočinok pre mladých aj starších.

Najobľúbenejší rodinný hotel v Zalakaros, Hotel Karos Spa ponúka pre svojich hostí ešte viac rodinných zážitkov! V neobvykle veľkej vodnej ríši je k dispozícii 5 vnútorných a 2 vonkajších bazénov a 7 typov saún, kde si každý nájde niečo podľa svojich predstáv. A ak po oddychu túžite ešte aj po rozmaznávaní a osviežení, odporúčame wellness priestor Harmónia Spa s jeho viac ako 100 druhmi wellness, beauty a liečebných ošetrení. Aby sa medzitým ani deti nenudili, postarajú sa o nich 2 detské herne, kvalifikované animátorky a mnoho skvelých programov.

KF 9052

Milovníci chutí budú očarení gastronomickým dobrodružstvom a rozprávkovou ponukou hotelovej reštaurácie Éden. Popri tradičných regionálnych chutiach dostanú miesto aj obľúbené chody medzinárodnej kuchyne a samozrejme aj zástancovia reformnej kuchyne si nájdu jedlá podľa svojich predstáv.

V Karos Spa však ide aj o iný odpočinok! Hotel vhodný pre rodiny s deťmi, ktorý svojimi službami spĺňa všetky potreby detí, sa vždy snaží ponúknuť niečo extra, ako si len lepšie vychutnať rodinný relax. Platí to najmä v lete, keď každý rok so svojou mimoriadnou atrakciou prekvapí svojich hostí.

MG 3132

Čo je to toto leto?

Nie je to nič iné než herný dom spoločenských hier Gémklub, kde sa celá rodina zíde na skvelú veselú spoločnú hru! Popri vždy obľúbených spoločenských hrách tu budú aj najnovšie a najpopulárnejšie hry, ako Dixit, Blafuj, Bang!, Dobble, Dom Snov a mnoho ďalších!

Po spoločnej hre sa ponoríte do spoločných výziev a dobrodružstiev: jedným z najväčších hitov dnešnej doby sú únikové izby! Vylúštite spoločne záhadné hádanky v únikových hrách „Bež o život“ a „Rodina na úniku“.

Okrem toho ak sa, aj profesionálny hotelový animátorský tím, dá do akcie, vtedy sa rozprúdi zábava! Večer vás očaria fantastické rodinné a detské programy, bábkové predstavenia, humorné predstavenia, hudobné a tanečné produkcie a slávni hostia.

A ak už teraz uvažujete o dovolenke na jeseň, Karos Spa má skvelé nápady: 21. októbra si pripomenú hrdinov revolúcie s Gyula Bodrogi. Na jeseň bude hlavnou témou cesta do vesmíru a na navštevu príde Farkas Bertalan - prvý maďarský astronaut. Hudobná skupina Kifli chystá jedinečný hudobný program pre deti a očarí vás aj kúzelník Balázs Kiss, ktorý získal prvé miesto na celoštátnej kúzelníckej súťaži Corodini.

Nenechajte si ujsť ten najlepší oddych vášho života! Hotel Karos Spa – zážitky, úsmev, relax.

 

Mapa: N 46° 32′ 43″ E 17° 7′ 26″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár