16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Háčkuj v parku

14.08.2018 Autor: Petra, Foto: FB
Termín: 12.09.2018 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

38768502 2175604439341992 5251702189243498496 n

Háčkuj v parku. 

V prípade nepriazne počasia budeme v budove ALFA.
Vstup voľný.

Už po druhý raz vás pozývame na stretnutie HÁČKUJ V PARKU, ktoré sa bude konať pri príležitosti oslavy Medzinárodného dňa háčkovania. Čaká vás popoludnie príjemnej spoločnosti a inšpirujúcej atmosfére. Zároveň sa pokúsime prekonať minuloročný slovenský rekord. Pred rokom sme vytvorili ustanovujúci rekord v najväčšom počte háčkujúcich ľudí na jednom mieste. Háčkovalo nás 71. Bude nás viac?

Čo budeme robiť? Pravdaže háčkovať a prekonávať rekord, okrem toho trocha súťažiť, diskutovať a učiť sa. Sú vítaní všetci, ktorí v sebe našli alebo zatiaľ iba hľadajú vášeň pre háčkovanie. Ako minulý rok aj tentoraz budú k dispozícii lektorky, ktoré vás budú učiť háčkovať. Na akcii môžete pracovať na vlastnom projekte, môžete sa učiť háčkovať, môžete zdieľať svoje vedomosti a zručnosti, môžete riešiť problémy spojené s háčkovaním a tiež sa môžete zapojiť do tvorby malej expozície háčkovaného grafity v areáli Kasárni. 

Akcia bude mať charakter pikniku, tak si, prosím prineste deku na sedenie na tráve. Pre tých, ktorým je sedenie na zemi nepríjemné, budú k dispozícii stoličky. Maličké občerstvenie bude k dispozícii. Ak budete chcieť niečo viac ako vodu, čaj, alebo kávu, priamo v parku nájdete kaviareň Papa.

Pre koho je podujatie určené? Pre všetkých, pre mladých, starších, starých, deti, ženy, mužov, pre každého, kto má rád háčkovanie, kto chce svoju vášeň zdieľať s inými a ľuďmi a pre každého, kto sa chce stať súčasťou stále sa zväčšujúcej háčkujúcej komunity v Košiciach. Návštevy z iných miest sú pravdaže tiež vítané.

Napíšte komentár