25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Oravský háj - Garden hotel & resort****

Autor: Annie, Foto: oravskyhaj.sk
Adresa:Brezovica 370, Trstená Telefón:+421 43 5393 781 E-mail:oravskyhaj@oravskyhaj.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Oravský háj - Garden hotel & resort**** sa nachádza v malebnej obci Brezovica,  v nádhernom prostredí oravskej prírody. Zoberte svoje deti a prežite dovolenku v lone nedotknutej prírody na čerstvom vzduchu, obklopení zeleňou sa zobúdzajte za zvuku štebotania vtákov.

Pravidelne sú pripravované zvýhodnené balíky ubytovania či už pre rodiny s deťmi alebo pre páry. Navštívte náš rezort a prežite nezabudnuteľnú dovolenku na Orave, čaká Vás rozprávkové ubytovanie. Najkrajšia dovolenka na Slovensku je u nás.

Poctivá domáca kuchyňa

Naša reštaurácia ponúka domácu kuchyňu, tradičné jedlá a národné špeciality. Používame domáce suroviny či už sa jedná o zeleninu, mliečne výrobky alebo mäso.

Pokoj a harmónia vo wellness

Vyskúšajte náš nový wellness. Ponúka krytý aj vonkajší biobazén, vírivku, rôzne sauny či masáže. Novinkou sú kozmetické procedúry s francúzskou kozmetikou PAYOT.

Zážitky na koňoch

Naša jazdecká škola ponúka jazdenie na koňoch pre začiatočníkov aj skúsených jazdcov. Vyskúšajte jazdu na koni v našej novej krytej jazdeckej hale!

Detský svet & Herňa

Rezort ponúka priestor na zábavu aj pre našich najmladších hostí. Vaše ratolesti sa môžu vyblázniť v detskom kútiku či herni, v ktorej sa nachádza biliard, stolný tenis a air hockey.  V exteriéri sa nachádzajú preliezky, trampolína a ihrisko, možnosť zapožičania si kolobežky. Novinkou je farma so zvieratkami, ktorá určite poteší malých návštevníkov. 

Po vyčerpávajúcich aktivitách si môžu oddýchnuť pri sledovaní rozprávok na DVD či pri partičke šachu. Profesionálnu starostlivosť detí zabezpečujeme na vyžiadanie, ktoré je potrebné podať ešte pred príchodom do hotelu. Pre deti do 3 rokov bez nároku na lôžko a stravu je ubytovanie bezplatné. Pre deti do 12 rokov je pripravená 50% zľava na ubytovanie a stravu.

Lyžovanie & Bežkovanie

Otvorili sme pre vás nové SKI centrum v tesnej blízkosti nášho rezortu. Čakajú vás krásne zážitky s Vašou rodinou a priateľmi pri zimných športoch. Odteraz už nemusíte chodiť ďaleko za dobrou lyžovačkou. Pripravili sme pre vás novú 950 metrovú zjazdovku pre začiatočníkov a 650 metrovú zjazdovku pre pokročilých lyžiarov a snoubordistov. Po lyžovačke sa ohrejete pri teplom čaji alebo varenom vínku v našej vynovenej čajovni priamo pod svahom. Skibus zdarma!

Cykloturistika & Bike rent

Okolie ponúka trasy pre rekreačných ale aj pre pokročilých cyklistov. Nachádzajú sa tu horské ale aj cestné trasy, z ktorých si vyberie naozaj každý. Pripravili sme pre vás vlastnú cyklomapu okolitých trás. Na vyžiadanie ju dostanete na recepcii zdarma. Nerobte si starosti s transportom vlastných bicyklov, cykloturistikou vás môžu sprevádzať bicykle z našej požičovne.

Grilovanie & Rybolov

Máte chuť na výborné grilované jedlo, alebo si len tak opekať s priateľmi pri ohni? Nie je problém! Naši kuchári vám môžu na grile pripraviť jedlo a vy si zatiaľ oddýchnete pod dreveným altánkom. Ak si však radi jedlo pripravujete sami, my vám túto možnosť ponúkame. Ugrilujte si jedlo podľa vlastnej chuti, a využite vaše kulinárske znalosti. V blízkosti altánku je jazierko, kde ponúkame možnosť uloviť si pstruhy a následne ich grilovať.

Okolie a výlety

Okolie poskytuje dostatok priestoru na turistiku alebo návštevu pamiatok - Oravský hrad, Múzeum Oravskej dediny, Literárne múzeum P. O. Hviezdoslava, Oravská galéria, Roháčske plesá, Skorušina či Juráňova dolina.

 

Mapa: N 49° 20′ 53″ E 19° 39′ 48″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Iva 25.12.2022, 16:50

    Určite odporúčam, pekné prostredie, veľmi kvalitné domáce jedlo, lepšie bryndzové halušky som nejedla, príjemná obsluha, milí personál, aj pani prevádzkarka bola super, bufetové raňajky nemali chybu, boli sme veľmi spokojní a prídeme znova.

  • Danka 03.12.2022, 18:19

    Najviac potešila deti jazda na koňoch, inak absolutne na jedničku hotel

  • Katarína 24.11.2022, 09:52

    Hotel s najlepšími službami na Orave, v prekrásnom prostredí. Oceňujeme výbornú stravy, okolité prostredie, veľa animácií pre deti, blízkosť aquaparku, cyklotrasy vedúcej až do Poľska.

  • Simona 31.12.2021, 10:35

    Jeden z najkrajších rezortov v regione

  • Michal 19.12.2021, 13:52

    Už len pre tú prírodu tam odporúčam ísť aspoň raz v živote.

  • Daniela Baláková 28.11.2021, 15:27

    Nádherná príroda odporúčam.

  • Aja 06.01.2021, 11:32

    Toto je moja srdcovka. Naaaadherne prostredie a bizaky klud. Ubytovanie je poskytovane vhotelovych domcekoch, prijemne zariadenych. Kuchyna famozna, wellnes s vonkajsim bazenom super! Chovaju tu nadherne kone, na ktorych sa da jazdit, v areali su viacere jazierka - na chov ryb, pre husy a kazky a jedno velkw na relax a clnkovanie. Je tam jaDecka skola, zajaciky a sliepky....vsetko nadhernw upravene a ciste. Odporucam!

  • Dana 07.01.2020, 23:13

    Jeden z top ubytovaní a služieb na Slovensku čo sme boli. Kuchyňa jedna báseň. Určite sa vrátime aj s našim 4 nohym miláčikom.

  • Alena 22.12.2019, 12:28

    Nadherny rezort, prideme zas

  • Zuzana 28.11.2019, 15:48

    Boli sme tam už 4x na dovolenke a určite pôjdeme zas. Prostredie, služby, ubytovanie, reštaurácia - všetko top. A samozrejme sú dog friendly, čo je plus navyše.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár